Melyik a kedvenc olcsó ételed?
Nem tudom miért, de a köménymag levest nagyon szeretem.
De a legtöbb főzelék nekem ott van a kedvenceim között.
Csokitorta (nem a legolcsóbb, de nem kifejezetten drága és laktató, fehérjedús, klasszikus arányú piskótából), néha a rántotta (most épp elegem van a tojásból, ha nem édesség), sült krumpli és pörkölt földimogyoró (inkább nasi, de nem kell hozzá semmi más).
Máksüti kávéval.
A párom kedvence a rizssüti (rizsliszt, víz, mazsola, gyümölccsel vagy csokival), gyors, egyszerű, számára finom étel. Én meg nem enném.
A paprikáskrumpli gyerekkori kedvenc ételem, bográcsosan azért ma is megeszem néha, finom, de vannak jobbak.
Pl. a zöldborsófőzelék vagy a sült karfiol.
Sok kedvencem van.
Hagymástojás : 2-3 tojás és 3-4 fej hagyma kell hozzá meg egy kis olaj. Egyik legkedvesebb kajám.
Parizeles kosárka : sütöd a parizelt, ameddig csúcsos nem lesz, úgymond kosár alakú. Ezekbe tölteléknek sült krumplit teszel, esetleg savanyú uborka szeleteket mellé.
Rántott hagymakarikák.
Cukkinikrémleves.
Krumplipogácsa.
- tojásos nokedli
- lapcsánka
- lángos - csak ezt nincs kedvem sokszor sütni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!