Lehet, de szokatlan íze lesz. Attól is függ mibe kell, lehet, hogy valamihez jól illik. Viszont vigyázni kell, hogy ne hevüljön túl, mert az olivaolaj könnyen égett ízű lesz. Szóval kavargatni kell, és inkább világos rántás legyen!
2017. szept. 5. 09:46
Hasznos számodra ez a válasz?
2/11 anonim válasza:
Minek rántás? De komolyan, hagyd ki és kész.
2017. szept. 5. 10:00
Hasznos számodra ez a válasz?
3/11 anonim válasza:
Szerintem a kis fatornyos falvakban, de még városokban is a rántást zsírral szokás csinálni. Amelyik ételbe kell, az nem az lesz nélküle. Pörköltet is meg lehet próbálni hagyma, meg pirospaprika nélkül csinálni, de az nem pörkölt lesz.
2017. szept. 5. 10:32
Hasznos számodra ez a válasz?
4/11 anonim válasza:
Lehetni lehet, de valóban más lesz, mint sima étolajjal, vagy zsírral.Meg, hát kár is érte, nem igazán rántásnak való.
Nem tudom mibe kell, de még a vajasrántás is szóba jöhetne, ha az esetleg van otthon.Bár a vajnak is jellegzetes íze van, de van amibe kifejezetten passzol.
2017. szept. 5. 10:42
Hasznos számodra ez a válasz?
5/11 anonim válasza:
Szegény #ketteske még nyilván nem hallott a főzésről, gondolom tesco párizsin él otthon.
2017. szept. 5. 11:02
Hasznos számodra ez a válasz?
6/11 anonim válasza:
Mindenféle zsiradékból lehet, persze az ízén nagyon fog érződni, étel és ízlés kérdése, jó lesz-e az eredmény.
2017. szept. 5. 13:15
Hasznos számodra ez a válasz?
7/11 anonim válasza:
#5
Tündérmackóm, egy csöppet jobb háztartást vezetek, mint te. És életemben nem tettem vegyszerezett napraforgó olajban pörkölt büdös lisztet semmilyen ételbe.
Ám igazad van: ha neked a főzés szó vegyszerezett olajban pörkölt liszttel bélelt úgynevezett élelmiszerek előállítását jelenti, akkor bizony én ne hallottam még arról. Hála istennek.
2017. szept. 5. 13:25
Hasznos számodra ez a válasz?
8/11 anonim válasza:
#7 Mesélj még a felsőbbrendű ételfogyasztásodról.
2017. szept. 5. 16:45
Hasznos számodra ez a válasz?
9/11 A kérdező kommentje:
Megcsináltam, jobb híján. Nem lett érezhetően más íze... krumplifőzeléket csináltam. Igaz, kihagyhattam volna, lett volna belőle savanyú krumplileves :D
2017. szept. 6. 06:36
10/11 Mansour válasza:
Mondjuk nem is olajban kellene pirítani a lisztet, hanem jó házi disznózsírban. Akinek az büdös, annak szerintem baj van az ízlésével, vagy esetleg más jellegű problémákkal küzd.
Nem baj, valószínűleg úgy is lehet teljes életet élni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!