Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem jó cukrozott kakaóva...

Miért nem jó cukrozott kakaóval a bögrés süti?

Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 21:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert túl sok benne a cukor meg az adalékanyag, és túl kevés a kakaó. Ráadásul drágább is, mint ha cukrozatlan kakaóporral csinálnád.
2010. máj. 25. 21:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:

akkor nem is lesz yó?



de nekünk most csak cukrozott van itthon.. :S

2010. máj. 25. 21:50
 3/5 anonim ***** válasza:
MIért ne voln jó:? Te probáljad ki és kész...
2010. máj. 26. 09:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

szia! de jó lesz, most az egyszer:))nem lesz olyan sötét

és nem olyan karakteres kakaós íze lesz a sütinek.viszont jó édes, úgyhogy a cukorral óvatosabban.

üdv.

2010. máj. 26. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
köszipuszi :F
2010. máj. 26. 15:25

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!