Élesztővel szokás híg, folyós tésztából sütni?
Figyelt kérdés
Vagy az élesztős tésztát mindig gyúrni kell?
Ha van híg verzió, milyen ételhez?
Köszi :)
2017. aug. 28. 17:11
1/5 anonim válasza:
Élesztős palacsinta létezik és annak híg a tésztája.
De ha pogácsát akarsz sütni, akkor ahhoz kemény, kidolgozott tészta kell.
2/5 Andizsuzsi válasza:
Keltmáli. Máshol nem tudom, hogy hívják. Nokedli tésztához hasonló sűrűségű kelttészta, tepsibe öntve gyümölccsel vagy dióval megszórva sütjük.
3/5 anonim válasza:
Egészen lágy tésztája van a Talkedlinek is. ( másnéven Cseh fánk)
4/5 anonim válasza:
Palacsintába nem kell élesztő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!