Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Élesztővel szokás híg, folyós...

Élesztővel szokás híg, folyós tésztából sütni?

Figyelt kérdés

Vagy az élesztős tésztát mindig gyúrni kell?


Ha van híg verzió, milyen ételhez?


Köszi :)


2017. aug. 28. 17:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Élesztős palacsinta létezik és annak híg a tésztája.


De ha pogácsát akarsz sütni, akkor ahhoz kemény, kidolgozott tészta kell.

2017. aug. 28. 17:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 Andizsuzsi ***** válasza:
Keltmáli. Máshol nem tudom, hogy hívják. Nokedli tésztához hasonló sűrűségű kelttészta, tepsibe öntve gyümölccsel vagy dióval megszórva sütjük.
2017. aug. 28. 17:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Egészen lágy tésztája van a Talkedlinek is. ( másnéven Cseh fánk)
2017. aug. 28. 17:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
6%
Palacsintába nem kell élesztő :D
2017. aug. 28. 20:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Zalai kelt palacsinta
2017. aug. 28. 20:34
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!