A zserbónak lesz valami baja 1-1,5 nap alatt, ha nem hűtőben tároljuk?
Még azt sem feltétlenül, attól függ, hogyan készült a csokimáz, mert van a keményre szilárdulós verzió, és van a krém szerű, előbbi nem olvad meg. ;)
Amúgy semmi baja nem lesz, max megszárad picit a tésztája. Bár szerintem a zserbó inkább téli süti, melegben annyira nem jó enni, legalábbis én nyáron nem szeretem.
akkor nem csak nekem téli :) azt hittem, hülyeséget írok vele
elsőre zsebórát olvastam, mikor láttam a kérdést a főoldalon, azért is kattintottam rá :D :D Nem értettem, mi van???
Gondolom van jégakkud. Ha úgy csomagolod be, hogy alul-felül valami hűti, akkor semmi baja nem lesz még ebben a melegben sem.
Valóban hűvösebb időben- mondjuk télen- napokig sincs semmi baja, a spájzban sem, de utaztatni is könnyebb.
Vagyis, egy jól záródó dobozban a süti, 2 jégakkuval, amiket esetleg papírba csomagolsz, hogy szívja fel a nedvet,semmi baja nem lesz.
3-as, az külön szánalmas, hogy a kötekedés az megy.
Kérdező, semmi, max megfolyik a teteje.
Ennyit szinte bármilyen étel kibír, nemhogy a zserbó. Nem lesz gond.
Nem mindenki eszik máshogy nyáron, én ilyenkor is ugyanúgy zsírosan eszem, zserbót pedig bármikor szívesen fogadok (pedig cukros korszakaim soha nincsenek és a zserbó cukros, ha nem én csinálom).
De ahogy elnézem a táblázatokat, a zserbó nem is igazán zsíros. Egy üres piskóta is sokkal zsírosabb, hát még egy tipikus, krémes torta. Azt sem esznek nyáron? Ne már, mindig van esküvő, szülinapok is esnek nyárra. Márpedig a klasszikus torták tényleg zsírosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!