Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell olyan sütit, piskótá...

Hogy kell olyan sütit, piskótát sütni, amiben liszt helyett darált dió vagy mák van?

Figyelt kérdés

Kell vele várni kicsit mielőtt beteszem a sütőbe, hogy "megszívja" magát? Vagy egyből mehet be?

Az arány ugyanaz, mint a finomlisztnél? Pl piskótánál annyi kanálnyi, ahány tojás?

Bocsánat a sok kérdésért, csak ezen téren még nem rendelkezek tapasztalattal.



2017. aug. 26. 09:28
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

#10 válaszoló,nagyon szépen köszönöm, és a fáradságot is, hogy megcsináltad és megírtad a tapasztalataidat.

Este elmentem Aldiba és vettem kilós gluténmentes lisztet, 999ért. A zacskóján is recepteket. Holnap úgy fogom sütni, hogy egy olyant, hogy csak darált dió, a másikat pedig feles arányban, fele dió, fele gluténmentes liszt.

Hálásan köszönöm a sok segítséget mindenkinek! Mindenkinek ment a zöld kéz.

2017. aug. 26. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!