Hogy kell olyan sütit, piskótát sütni, amiben liszt helyett darált dió vagy mák van?
Figyelt kérdés
Kell vele várni kicsit mielőtt beteszem a sütőbe, hogy "megszívja" magát? Vagy egyből mehet be?
Az arány ugyanaz, mint a finomlisztnél? Pl piskótánál annyi kanálnyi, ahány tojás?
Bocsánat a sok kérdésért, csak ezen téren még nem rendelkezek tapasztalattal.
2017. aug. 26. 09:28
11/11 A kérdező kommentje:
#10 válaszoló,nagyon szépen köszönöm, és a fáradságot is, hogy megcsináltad és megírtad a tapasztalataidat.
Este elmentem Aldiba és vettem kilós gluténmentes lisztet, 999ért. A zacskóján is recepteket. Holnap úgy fogom sütni, hogy egy olyant, hogy csak darált dió, a másikat pedig feles arányban, fele dió, fele gluténmentes liszt.
Hálásan köszönöm a sok segítséget mindenkinek! Mindenkinek ment a zöld kéz.
2017. aug. 26. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!