Anyukam szeretnem meglepni. Hogyan kell ezt elkesziteni konnyen es keves penzbol?
kedvenc etele a cezar salata
szeretnem meglepni hogy bevasarolok a zsebpenzembol alapanyagokat es megcsinalom neki ugy hogy nem tud rola de nem tudom hogyan kell
van 1000 forintom
nem tudok fozni
13 eves vagyok fiu
Az öntet is, merthogy van kimondottan Cézár Saláta öntet, 4-500 Ft egy flakon.
Drága mulatság !
csirkevel szereti, cezar szosz, sok paradicsom, uborka, salata, kukorica, kenyerkocka, piritossal es sajttal a tetejen
megneztem kozben a tesco online boltban
3000 forintbol kitudnam hozni de akkor kerek tole
azt mondom nekem kell osztalypenzre :D
nem tudom milyen alkalomból lenne a meglepi, de azt mondom, hogy, hogy ne hazugsággal szerzett pénzből lepd meg.
Az első szülői értekezleten úgyis kiderülne az osztálypénzes mese, és még a bizalmát is elvesztenéd.
Ha nem Cézár salátával, akkor lepd meg bármivel, ami az ezresedből futja, hidd el, hogy örülni fog neki.
Szép gondolat a saját magad készítette meglepetés, de hazugsággal körítve nem az igazi.
Csinálj pl neki egy mikrós 5 perces sütit, az szinte semmibe nem kerül, de mégiscsak te magad készítetted.
A neten sok ilyen receptet találsz.
Ki ez a mániákus aki nulláz itt az ételek italok kategóriában ? Remélem kizárnak a p--ba egyszer és megéred !!!
Beteg vagy b+, a segítőszándékot pontozod le ? ha a 104-et hívod majd vmikor kívánok neked ilyen hozzáállást te majom parádé !!!
Csatlakozom ! De sajnos nemcsak egy ember műve, ez csapatmunka.A 82 %-s válaszolókat szisztematikusan lenullázzák, de más normális válaszolókat lehúznak teljesen.
Az is furcsa, hogy volt itt olyan, aki bevallotta,hogy két regisztrációval is rendelkezik, a múltkor bele is keveredett a kommentjeibe...
Ilyenek saját magukat is felpontozhatják, és, ha két regről lepontoz valakit, akkor annak már szinte vége.
Nem tudom, hogy a a GyK miért nem vette még észre, pedig szerintem ilyenek többen is vannak.Nem létezik, hogy valamilyen módon nem lehet kiszűrni.
Abszolút szabályellenes és inkorrekt a tisztességes válaszolókkal szemben.
Én írni fogok a GyK. üzemeltetőjének, mert ezek az alakok teljesen lezüllesztették ezt a népszerű kategóriát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!