Anyukam szeretnem meglepni. Hogyan kell ezt elkesziteni konnyen es keves penzbol?
kedvenc etele a cezar salata
szeretnem meglepni hogy bevasarolok a zsebpenzembol alapanyagokat es megcsinalom neki ugy hogy nem tud rola de nem tudom hogyan kell
van 1000 forintom
nem tudok fozni
13 eves vagyok fiu
Talán valóban jobban jársz ha vásárolsz készen egy adagot.
Mert ha minden hozzá valót meg kell venned akkor 1000 ft nem lesz elég rá.
Ha csak azt nézem, hogy a főzőtejszín 300 ft legalább, 1 db uborka 200 ft, 4 db paradicsom szintén 300 ft körül éa akkor hol van még a többi hozzá való, a csirke mellről nem is beszélve.
erre en is gondoltam, de harman vagyunk a tesommal
ugy gondoltam mind eszunk belole
egy adag harmunknak keves lesz
mennyi penz kellene mindenhez?
A cézár salátában nincs csirkehús, ez egy eléggé elferdített verziója, ami bár elterjedt, de nem a hagyományos recept.
A cézár sali bőven elkészíthető 1000 ft-ból, a hozzávalói:
saláta
pirított kenyérkockák (croutonok)
parmezán sajt
citromlé
olívaolaj
tojás
fokhagyma
bors
Worcestershire szósz
Ennyi rosszindulatú embert! Egyetlen válaszadó tudta leírni a receptet a többi csak kötekedni bír. Csirke valóban nincs az alap cézársaliban és egy ezresből ez azért bőven kijön!
Még a wikipédián is fenn van a recept amúgy angolul.
Paradicsom, uborka még távolról se kell bele.
21:51, 21:59
Sztem kérdezzük meg akkor a kisfiútól, hogy az anyukája melyik verzióját fogyasztja a cézár salinak ? Mert van rengeteg változata. Az eredeti amúgy szardellával készül.
Mennyi a valószínűsége annak, hogy lesz otthon olíva olaj, szósz és parmezán sajt (3 adagra), már ez a 3 összetevő benne van egy ezresbe. xd
Felejtsd el ! Rakj gondolatba az ezresedhez még egy 0-át, kb. ennyi zsozsó kellene ahhoz, hogy te otthon három személyre ezt elkészítsd.
10 dkg parmezán sajt : durván 700 ft.
Olíva olaj : 1300-1400 ft.
Wszósz : a legolcsóbb 300 ft
És a többi és a többi ...
Keresd a boltokban a lesárgázott cézár salátát. 30-40 %-al olcsóbban sokszor már kapni, a SPARBAN, 400-440 ft egy adag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!