Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tudnátok írni olyan süti...

Tudnátok írni olyan süti recepteket, amik a sütés után 3 nappal is finomak?

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőmnek 27-én lesz a 18. születésnapja, én viszont 25-26-27-én is 12 órában diákmunkázom, így 24-én szeretnék valami finomat sütni az esti bulira. Nem szeretnék sem üres kézzel, sem bolti sütivel érkezni, nem hagyja a becsületem! Én mindenhová egy tál házi finomsággal érkezem. :) Eddig csak a linzer jutott eszembe, meg a mézes kalács, de az utóbbi túlságosan karácsonyi hangulatot idéző étel számomra.

18L

2017. aug. 21. 20:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A velence szelet is nagyon finom, dekoratív süti. + mézes lap,az egyik összetörve kerül a pudingos/vajas meggyes krémbe.

Tetején csokimáz. Mint általában a mézesek, ez is több napig eláll, és utána még szinte finomabb is, mint közvetlen sütés után.

A másik kedvencem a diós-habos (keményre főzött tojáshabos)kocka, tetején csokicsurgatásos dekorral.

Ez is napokig eláll, nagyon kapós szokott lenni, mert azoknak való, akik nagyon szeretik a nagyon édeset.

ha szeretnéd a recepteket, írjál, én szívesem leírom részletesen is.

De van őzgerinces, babapiskótás, csokis-kókuszos rolád receptem is, ha esetleg ilyesmi érdekelne, mert ez nagyon hamar kész.

Egy igazi házi almáspitéért is bolondulnak a vendégek, és ráadásul szezonális is.

Mások is sok jó ötletet adtak, szerintem könnyű lesz választanod.:)

2017. aug. 22. 09:08
 12/17 anonim ***** válasza:
### 3 mézes lap, bocsi :)
2017. aug. 22. 09:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Attól hogy valamit nem ismersz még lehet jó.
2017. aug. 22. 10:49
 14/17 anonim válasza:

Márványos szelet

Vendégváró sütemény

Orléans szelet

Jókai szelet

Pozsonyi kifli

Huszárcsók

2017. aug. 22. 12:03
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a sok választ, alig bírok választani!

Az almás pite nekem is nagy kedvencem, de vajon az pár naposan is ugyanolyan finom? Mi hatan vagyunk a családban, így minden sütemény még aznap elfogy, vagy legfeljebb másnap, így nincs sok tapasztalatom süti tartósítás terén. :)

2017. aug. 22. 17:53
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a pitetészta majdnem linzer. Semmi romlandó nincs benne, finom és puha harmadnap is.
2017. aug. 22. 19:39
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a munkahelyre egyszer hoztam be Marlenka golyót. Picit (na jó, nagyon) macerás, de minden fáradságot megér! Isteni finom, nem lehet belőle eleget csinálni, és még finomabb több naposan!

A sima Marlenka is isteni.

2017. aug. 23. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!