Tudnátok írni olyan süti recepteket, amik a sütés után 3 nappal is finomak?
Az egyik barátnőmnek 27-én lesz a 18. születésnapja, én viszont 25-26-27-én is 12 órában diákmunkázom, így 24-én szeretnék valami finomat sütni az esti bulira. Nem szeretnék sem üres kézzel, sem bolti sütivel érkezni, nem hagyja a becsületem! Én mindenhová egy tál házi finomsággal érkezem. :) Eddig csak a linzer jutott eszembe, meg a mézes kalács, de az utóbbi túlságosan karácsonyi hangulatot idéző étel számomra.
18L
Ha már eszedbe jutott a linzer, akkor legyen inkább isler. Szerintem sokkal jobb, és a kedvenc ilyen jellegű süteményem.
Másik lehetőség, veszel valamennyi leveles tésztát, és abból csinálsz kiflit, vagy bármilyen formájú töltött sütit. Bármiféle töltelékkel finom. Sós, sajtos palcikaknak, pogácsának is kiváló. Ráadásul végtelenül egyszerű, és gyorsan kész is van.
Ezt szeretni szokták.es femdobozban hetekig el áll.a töltelékkel variálhatunk is (lehet kokuszos,fahejas,dios)
Köszönöm a válaszokat, jókat írtok! :)
20:30: semmi baj, a segítő szándékú hiba nem bűn, főleg, ha helyesbítesz utána. :)
Grízes mézes
Hatlapos krémes.
Zserbó
Francia csokoládé torta
Olga
Kókusz csók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!