Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mik ezek a pöttyök, kis...

Mik ezek a pöttyök, kis vonalak a sült hal húsában?

Figyelt kérdés
Valamilyen sült tengeri halat ettem, azt a legszokásosabb mirelit fajtát, kb. 15-20 cm-esek a halak és nagyon finomak, de a fajtájukat nem tudom. Észrevettem, hogy a húsában kis fekete, kb. 2 mm-es vonalkák vannak. Felmerült bennem, hogy valami féreg, de tehát nem a beleiben, hanem abszolút a húsában voltak, és nem kevés, tehát elszórtan. Nagyban ettem, de mikor észrevettem, nem bírtam tovább enni. Néztem közelről, de nem jöttem rá, hogy ez a hal része, vagy esetleg valami élősködő... Van, aki tudja a választ?
2010. máj. 25. 09:30
 1/3 A kérdező kommentje:
Még az jutott eszembe, hogy valahogy az erei a sütés alatt ilyenné váltak (bocs, ha hülyeség, nem vagyok biológus)
2010. máj. 25. 09:34
 2/3 anonim ***** válasza:
én az erekre tippelek
2010. máj. 25. 12:05
 3/3 A kérdező kommentje:
OK, köszi
2010. máj. 28. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!