Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » 5 percig főztem a műbeles...

5 percig főztem a műbeles virslit, de nem vettem le a műanyagot, gond?

Figyelt kérdés

5 percig forraltam, de elfelejtettem levenni a műanyag bélést. Kuka, vagy megehetem a virslit?

Amúgy kell forralni a virslit, vagy elég csak melegíteni?

2017. aug. 17. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

nem gond, hogy nem vetted le, mi főzés után szoktuk csak.

Egy ideje mondjuk pár percre mikróba rakjuk egy műanyag mikrozható tálba (vízzel) aztán úgy esszük. Semmi bajunk.

2017. aug. 17. 19:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mér' lenne kuka? Nem értem! Gondolod, hogy a melegítéstől megmérgezi a virslit? Én gyerekkoromban meg is ettem a menzán a fóliát, mert ők nem szedték le, nekem meg ugye otthon nem úgy tálalták! Azt nem mondom, hogy nagyon élveztem, de nem tudtam, mi az, csak rágós volt a virsli.

A virslit hidegen is meg lehet enni, hidegen parizernek hívják. 1 percig forralva forrón finom.

2017. aug. 17. 20:09
 3/5 anonim ***** válasza:
és füstli zacskóját kiszúrom villával, és úgy teszem mikróba.
2017. aug. 17. 22:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Elég melegíteni, és a "huzatot" utána lehúzni róla.

Persze vannak emészthető műbélben is, amin nem is látszik, hogy nem valódi, pl a frankfurtinál.

Ez melegítés után azon mód fogyasztható.

Biztos, hogy nem lett tőle semmi bajod, mert ez a virsli így van kitalálva.

2017. aug. 18. 16:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Én szoktam forralni egy rövid ideig,amíg még egyben marad,de lehet nyersen is enni,vagy melegítve . mindegy. ízlés kérdése.
2017. aug. 20. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!