5 percig főztem a műbeles virslit, de nem vettem le a műanyagot, gond?
5 percig forraltam, de elfelejtettem levenni a műanyag bélést. Kuka, vagy megehetem a virslit?
Amúgy kell forralni a virslit, vagy elég csak melegíteni?
nem gond, hogy nem vetted le, mi főzés után szoktuk csak.
Egy ideje mondjuk pár percre mikróba rakjuk egy műanyag mikrozható tálba (vízzel) aztán úgy esszük. Semmi bajunk.
Mér' lenne kuka? Nem értem! Gondolod, hogy a melegítéstől megmérgezi a virslit? Én gyerekkoromban meg is ettem a menzán a fóliát, mert ők nem szedték le, nekem meg ugye otthon nem úgy tálalták! Azt nem mondom, hogy nagyon élveztem, de nem tudtam, mi az, csak rágós volt a virsli.
A virslit hidegen is meg lehet enni, hidegen parizernek hívják. 1 percig forralva forrón finom.
Elég melegíteni, és a "huzatot" utána lehúzni róla.
Persze vannak emészthető műbélben is, amin nem is látszik, hogy nem valódi, pl a frankfurtinál.
Ez melegítés után azon mód fogyasztható.
Biztos, hogy nem lett tőle semmi bajod, mert ez a virsli így van kitalálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!