Finom a puding lefagyasztva? Hasonlit a jegkremhez?
Figyelt kérdés
2017. aug. 16. 19:07
1/4 anonim válasza:
Ízre lehet jó lesz, de a jégkrém a benne lévő légbuborékoktól olyan lágy, ami a pudingban nincs meg, ezért várhatóan betonkeményre fagy.
2/4 A kérdező kommentje:
Koszi. Lehet, kiprobalom azert. Tapasztalatnak jo lesz.
2017. aug. 16. 19:21
3/4 anonim válasza:
Fozesnelkuli pudingot habtejszinnel verd fel tej helyett, az jegkrém állagú lesz.
4/4 anonim válasza:
Nem jó a fagyasztott puding, nem lehet kanállal enni, olyan kemény. Ha meg olvadozni kezd, sok levet enged.
Az ízével tényleg nincs baj, de az állaga, hát nem éppen jó.
Persze kipróbálhatod, úgyis azt mondják, a puding próbája, ha megeszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!