Hogyan kell a csirkemellett simán és egyszerűen megsütni?
Figyelt kérdés
Én csak sima teflon serpenyőben megsütöm a két oldalát, de valami borzasztó íze lesz. Tök vizes meg rossz ízű az egész szinte hányok tőle. Nincs valami jó bevált egyszerű és gyors elkészítés, hogy ehető legyen?:D Lehet csak én vagyok nagyon béna, de leírnátok, ki hogyan készíti el. Köszi!2017. aug. 5. 14:31
11/12 A kérdező kommentje:
Utolsó: igen nagymamám is így csinálja. Az övé finom, azt szeretem, de én még azt is elrontom pedig ugyanúgy csinálom :D
2017. aug. 6. 17:06
12/12 anonim válasza:
1. Én a Coop-os csirkemellet szeretem, nem filét veszek, én csontozom ki.
2. A kicsontozott husit megmosom, utána sózom, és még gyömbérrel bedörzsölöm. Arra kell figyelni, hogy éppen csak annyi gyömbért tegyél a húsra, hogy látszódjon a színe.
3. Vajon sütöm meg, és ízlés szerint teszek bele esetleg citromlevet. Fontos, hogy amikor már kezd elpárologni a vaj, önts alá egy pohár vizet!
4. Akkor van kész, ha a hús megpirult, illetve puha. De ezt gondolom, már tudtad. :D
5. Rizzsel a legfinomabb, de eheted akár tésztával is...
Hátha ezt nem hányod ki! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!