Milyen nokedli?

Figyelt kérdés
tojásos nokedlin kívül mi van még ?
2010. máj. 23. 18:15
 1/9 anonim ***** válasza:
hú. hagymás-tejfölös nokedli, sajtos nokedli, spenótos nokedli... így hirtelen ennyi jut eszembe.
2010. máj. 23. 18:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:

csirkepaprikásos nokedli???

marhapöris nokedli????

2010. máj. 23. 19:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:

- juhtúrós-tejfölös-szalonnás nokedli! Majdnem olyan, mint a sztrapacska csak ebben nincs krumpli :=)

- parasztkolbászos-tejfölös rakott nokedli

- sajtos-tejszínes-póréhagymás nokedli

2010. máj. 23. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :) estleg receptet is tudtok hozzá linkelni ?
2010. máj. 23. 19:30
 5/9 anonim ***** válasza:
az első válaszoló vagyok, nem akarok bunkónak tűnni, írd be a google-ba egyenként, és kiadja:)
2010. máj. 23. 20:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 A kérdező kommentje:
azt tettem . csak gondoltam hátha van bevált recept...ezért gondoltam a linket
2010. máj. 23. 20:58
 7/9 anonim ***** válasza:

- juhtúrós-tejfölös-szalonnás nokedli:

A kifőzött nokedlire még forrón rámorzsolsz juhtúrót, összekevered. Bőven megöntözöd tejföllel és megszórod pirított füstölt csemegeszalonnával (egy pici zsírja is csepeghet rá, finomabb lesz).

- parasztkolbászos-tejfölös rakott nokedli:

A kifőtt nokedlit kikent jénaiban rétegezed: nokedli, vékonyra szeletelt szaftos parasztkolbász, tejföl, nokedli és a tetejére kolbász és tejföl kerüljön. kb.15-20 percre betolod a sütőbe és összepirítod.

- sajtos-tejszínes-póréhagymás nokedli

Kevés olajon megdinsztelsz vékonyra karikázott póréhagymát, sóval, fehérborssal ízesíted, főzőtejszínnel felöntöd és sűrűsödésig forralod. A kifőtt nokedlit tálra szeded, ráöntöd a póréhagymás szószt és megszórod reszelt sajttal. Azonnal tálalod.

Csak óvatosan, mert mindegyik kalóriabomba! Jó étvégyat!

2010. máj. 23. 21:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia! én hagymát dinsztelek zsíron, arra teszek cikkekre vágott gombát, megpárolom. utána jön a nokedli, alaposan összekeverem és úgy ütöm rá a tojásokat.

van, mikor egy kis sovány szalonna kiolvasztásával kezdem.

szóval egy kicsit fölturbózom a mezei tojásosnokedlit.

nagyon finom.

üdv.

2010. máj. 25. 10:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 Victory82 ***** válasza:
Szia!Ma éppen spenótos nokedlit főztem.1csomag parajpüré,1kg liszt,5db tojás,só,kicsi őrölt szerecsendió,fokhagymakrém és annyi víz,hogy nokedli sűrűségű legyen.Kiszaggatom,csinálok hozzá tejfölös mártást:Nálunk 1 vagy 2 nagy tejföl,sok fokhagymakrém,só,bors,majoranna.Sütök ki hozzá szalonnacsíkokat vagy kolbászkarikákat.Ha te ettél még isteni finomat!!!Ez a mennyiség nálunk jó,ha egy napig elég és minden héten kell csinálnom!A párom(aki először furcsán nézte,hogy milyen lesz a zöld nokedli)és a kisfiam is imádják!!!Viki.
2010. máj. 25. 15:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!