Milyen nokedli?
csirkepaprikásos nokedli???
marhapöris nokedli????
- juhtúrós-tejfölös-szalonnás nokedli! Majdnem olyan, mint a sztrapacska csak ebben nincs krumpli :=)
- parasztkolbászos-tejfölös rakott nokedli
- sajtos-tejszínes-póréhagymás nokedli
- juhtúrós-tejfölös-szalonnás nokedli:
A kifőzött nokedlire még forrón rámorzsolsz juhtúrót, összekevered. Bőven megöntözöd tejföllel és megszórod pirított füstölt csemegeszalonnával (egy pici zsírja is csepeghet rá, finomabb lesz).
- parasztkolbászos-tejfölös rakott nokedli:
A kifőtt nokedlit kikent jénaiban rétegezed: nokedli, vékonyra szeletelt szaftos parasztkolbász, tejföl, nokedli és a tetejére kolbász és tejföl kerüljön. kb.15-20 percre betolod a sütőbe és összepirítod.
- sajtos-tejszínes-póréhagymás nokedli
Kevés olajon megdinsztelsz vékonyra karikázott póréhagymát, sóval, fehérborssal ízesíted, főzőtejszínnel felöntöd és sűrűsödésig forralod. A kifőtt nokedlit tálra szeded, ráöntöd a póréhagymás szószt és megszórod reszelt sajttal. Azonnal tálalod.
Csak óvatosan, mert mindegyik kalóriabomba! Jó étvégyat!
Szia! én hagymát dinsztelek zsíron, arra teszek cikkekre vágott gombát, megpárolom. utána jön a nokedli, alaposan összekeverem és úgy ütöm rá a tojásokat.
van, mikor egy kis sovány szalonna kiolvasztásával kezdem.
szóval egy kicsit fölturbózom a mezei tojásosnokedlit.
nagyon finom.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!