Írtok légyszí' sütés nélküli "süteményeket"?
Figyelt kérdés
Amiket ismerek: ostyás őzgerinc, a kekszes alapú sütik (keksztekercs, kókuszgolyó), házitartási kekszes almás szelet.
Csak ezeket már vittem egyszer-egyszer a munkahelyre, most valami mást akarok bevinni névnapozásra.
Albiban lakok, és itt nem valami megbízható a sütő, inkább nem kockáztatok egy piskóta sütéssel, viszont a gáz felül jó, krémet azt még tudnék főzni.
Linkelhettek is.
Előre is köszönöm. :)
2017. júl. 31. 20:46
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
esetleg sportszelet, én ezeket nagyon szeretem :)
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
Meggyel töltött gesztenyegolyók csokiba mártva.
Zebrakeksz, de van egy kókuszos, babapiskótás őzgerinces receptem is. ha érdekel valamelyik, szívesen leírom.
A zebra a neten is megvan, amúgy szép, és finom is, könnyű szállítani, elég jól bírja a meleget is.
7/8 anonim válasza:
Joghurt szelet. Nekem ez a kedvencem, sok gyümölcsöt teszek rá. Szép és finom.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, mentek a zöldek.
2017. aug. 4. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!