Ezeket a süteményeket fel tudnám szolgálni vendégeknek egy osztálytalálkozón? (többi lejjebb)
Sütöttem otthon kétféle süteményt, egy epres túrótortát és almás-pitét. De nem tudom, hogy vendégeknek fel tudnám-e szolgálni, mert bár szerintem szépek lettek, az anyukám és a testvérem azt mondja, hogy inkább csak otthon együk meg mi magunk és ne szolgáljam fel az osztálytalálkozón, ami a mi házunkban lesz hamarosan (persze addigra újra sütnék ilyen sütiket).
Belinkelem a képek elérhetőségét, remélem tudtok segíteni, hogy szerintetek jók lettek-e a sütik kinézetre, és hogy szerintetek felszolgálhatnám-e az osztálytalálkozón?
Az epres túrótorta:
Az almás pite:
Az almás szép, bár tiszta meggyesnek néz ki :D
A túrós tényleg bizarr egy kicsit.
A rácsost én is meggyesnek nézem, de szép. szerintem felvágva is az, és biztos finom is.
az epres is így jól néz ki, de nem tudni milyen felvágva.
a másik, hogy én két gyümölcsöset nem csinálnék egyszerre.
Én nem értem, miért ne lehetne felszolgálni.
Az almás pite nagyon szép és biztosan szépen lehet szeletelni is.
A túrótorta nem tudom, milyen lesz szeletelve, az félő, hogy szétesik. Helyette valami sós rágcsát készítenék, sajtos rúd, pogácsa, ilyesmit.
Szerintem mindket suti nagyon jol nez ki, inkabb a kategoriaval lehet problema. A pitet felszeletelve ki tudod tenni, de a turos eleg kremes-maszatolos-villasnak nez ki. Gondolva egy osztalytalira, olyat keszits amit allva is, beszelgetve is lehet enni.
Ezek azert megsem atlagosak, de tokeletesek lesznek:
Puspokkenyer olajos magvakkal, kandirozott gyumivel, szeletelve
Orias cookie
Dios-mogyoros linzer
Brownie
Repas muffin
Lehetetlen pite
jaj jaj ez tényleg meggyes, bocsánat, félreirtam v:)
a túros amúgy jól szeletelhető, nem folyik szét, mert zselatin raktam bele
az ízével nincsen gond, min2 nagyon finom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!