Olyan süteményeket keresek, amiket szinte azonnal lehet fogyasztani. Melyek ezek?
Férjemnek kedveskednék, ma sokáig dolgozik.
Volt már kókuszkocka, intelligens krémes, lagzis kókuszos, tepsiben sült muffin, almás béles, reszelt túrós (sima muffint nem szeretjük).
Ti tudtok valami egyszerű, azonnal fogyasztható sütit?
kakós csiga
gesztenye püré
Bögrés megyes mákos
Bögrés kókuszos ét csokis
Ha nagyon sietek, akkor ezt szoktam sütni:
Én egyszerűsítve sütöm, megolvasztom a margarint, mindent egy tálban összekeverek, és légkeveréssel sütöm, úgy kb. 10 perc elég neki.
céklásbrowni
répatorta
süppedős meggyes
piskoótatekercs
Sült palacsinta.
Hagyományos palacsintát készitek.
Barack lekvárral megkenem ,megszórom porcukros darált dióval.
Feltekerem csikokra vágom. Jénait kivajozom a palacsinta csikokat beleszórom. 4dl tejben egy vanilia pudingot 3db tojás sárgáját simára keverek. leöntöm vele a palacsintát. Sütöbe teszem .kb 25-30 percig összesütöm majd a cukorral felvert kemény tojásfehérjét tetjére simitom és karemmelizálom.
Ez kb. 20 perc és szerintem isteni:
Végy 3-4 nagy átmérőjő édes almát.
Vágd 2-3 cm vastag karikákra de ne hámozd mag. Vágd ki belül a magházat.
Fogj egy tepsit, kend ki vajjal és szórd meg zsemlemorzsával. Tedd bele a karikákat. A lyukakba tegyél 1-1 szegfűszeget.
Most jön egy kis fazék, tegyél bele kristálycukrot, kis vizet és méz állagúra forrald fel (esetleg kicsit karamellizálhatod is).
Az almakarikákat szórd meg fahéjjal aztán öntözd meg a cukorsziruppal.
Irány a sütő, kb. 180 fok és 5-6 perc.
Ez idő alatt verj fel 2-4 tojásfehérjét porcukorral kemény habbá. Elméletileg eddigre jól megsültek az almakarikák.
Vedd ki a sütőből, tedd rájuk 3-4 cm vastagon a habot és tedd vissza a sütőbe 1 percre míg a hab meg nem barnul.
Jó étvágyat!
(További verziió:
Ha nem akarsz vesződni a dolgokkal, akkor pl. vegyél egy gyümölcstorta piskótát, tegyél rá pudingot és a fentieket tedd mindezek tetejére)
Az aktuális kedvencem gyors kategóriában:
Nem kell hozzá semmi extra, hamar kész van, langyosan, vagy ha kihűlt, fogyasztható is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!