Darált húsnak miért van erős sertés ize?










mert VALÓDI húsból van!
nem pedig szar műanyagból, glutamátból meg vegyszerből, mint a mai kaják 90%-a!
a hülye ostoba konzumidióták ezt úgyse fogják fel, csak pontozgatnak lefele mert érvképtelen bugyuták
szerencsére az nekem is megy...
#12: "nem pedig szar műanyagból, glutamátból meg vegyszerből, mint a mai kaják 90%-a!" -> Darált húsról beszélünk, nem húspogácsáról. Te húspogácsáról beszélsz.
"a hülye ostoba konzumidióták ezt úgyse fogják fel, csak pontozgatnak lefele mert érvképtelen bugyuták" -> elég szűk látókörű hozzászólás, előbb fejleszd a tudásod, aztán mondj ilyen keményeket!





sertéshúsnak többnyire sertés-íze van
amúgy pedig írták: mert az a sertés, amiből készült, nem tápszerrel meg hormonokkal lett tömve
hasonlíts össze egy talajban nevelkedett, igazi paradicsomot egy tápgyárban készült hidroponikus szarral...ég és föld a kettő!
az átlagembernek persze mindegy, megveszi az olcsóbbikat, bánja is ő hogy nincs semmi íze, és tele van káros adalékkal, megspórolt 20 forintot, juhé!
"elég szűk látókörű hozzászólás, előbb fejleszd a tudásod, aztán mondj ilyen keményeket!"
kisapám, egyszer majd nézzél utána, hogyan, miből készülnek a TESZKÓban kapható fóliázott húskészítmények, vagy pl. egy sertésmájkrém...örülhetsz kisapám, ha 30 százalékban tartalmaz sertést
és az még a jobbik eset, ha csak vágóhídi hulladékot zabálsz...
a mínuszt kaptad is helyből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!