Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy lehet ezt másképp enni?...

Hogy lehet ezt másképp enni? ötletek?

Figyelt kérdés
marhalábszárból főzök holnap húslevest. már unjuk a főtt hús-vmilyen mártással kombinációt... ha megfőtt a levesben a husi, kiveszem, megpiríthatom sütőben, vagy mit csináljak vele, hogy feldobjam kicsit??
2010. máj. 22. 22:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

miért nem esztek gulyáslevest? babgulyást inkább? amúgy meg miért nem eszitek meg a húslevessel együtt a főtt húst?


amúgy én, ha már mindenképp a levestől külön akarod enni, akkor egy kis fűszeres vajon pirítanám át és zöldborsós krumplipürével vagy krumplipüré, főtt hosszú zöldbab kombinációval tálalnám, esetleg petrezselymes krumpli - tejfölös hagymasaláta....

2010. máj. 22. 22:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Afőtthúst ráteheted lecsós alapra.Rizs vagy tészta jó hozzá reszeltsattal.

Csinálhatsz sok sülthagymát és összesütöd a hussal.

2010. máj. 22. 22:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

vágd fel a húst csíkokra. Pirits vöröshagymát zsíron,tedd rá a húst,pici sót,borsot,gyömbért tégy rá,öntsd fel vízzel (vagy a húslevessel.)Forrald össze,ha zsírjára sült,hintsd meg egy kevés liszttel,tegyél rá főzőtejszínt,és forrald míg kissé besűrűsödik. Makarónival,rizzsel vagy krumplipürével tálalhatod.

A leveshúst luxus lenne a levesben megenni.

2010. máj. 22. 22:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
miért lenne luxus a húslevesben húst enni? :-o :-o
2010. máj. 22. 22:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 A kérdező kommentje:

minden alkalommal főtt húst eszünk mártással, van, hogy egy héten 2x is főzök húslevest. a férjem kedvence.. :-)

annyi változatosság van benne, hogy hol tyúkból, hol csontból, ha kapok velőscsontból, hol marhahúsból főzöm.

de már kezd kicsit uncsi lenni, de nagyobb baj, hogy ott a sok töltött rántott hús hétvégén, és a főtt hús kallódik el persze... rám marad a 80%-a, nekem meg herótom van már, a kutyának meg luxus lenne odaadni. ezért gondoltam, hogy feldobnám kicsit. a babgulyás most nem jön szóba, mert szoptatok és a kicsimet nagyon felfújja. 1-2x kísérleteztem, többet nem fogok, míg szopizik, mert nem ér annyit, amennyit ő szenved miatta.


a tejszínes recept nagyon tetszik!! Köszönöm!!!

2010. máj. 22. 22:59
 6/9 anonim ***** válasza:
akkor kevesebb húsból főzd a levest és egyétek meg a levessel....másodiknak meg csinálj valami húsmenteset pl tojásos galuskát, palacsintát, császármorzsát, rakott zöldséget
2010. máj. 22. 23:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:

Mi fokhagymával szoktuk.

Nem tudom hogy pontosan hogy készül, gondolom serpenyőben pirítja anyukám őket együtt. a husi apró cafatokban van.

2010. máj. 22. 23:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:

szia! ha legközelebb is lesz sok főtt husid, csinálj belőle húspástétomot.daráld le, dinsztelj egy kis hagymát,add hozzá. egy-két főtt tojás igy menjen át a darálón, delikát, bors, mustár, ízlés szerint más fűszer is mehet bele.tejföllel állítsd be a sűrűségét, hogy kenhető legyen.hűtőben napogig eláll. puha kenyérrel vagy pirítóssal is nagyon finom.

üdv.

2010. máj. 25. 11:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 A kérdező kommentje:

ez az utolsó nagyon tuti!!! legközelebb megcsinálom.

amúgy vadast csináltam végül.

2010. máj. 25. 16:52

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!