Igy finom lesz a babfozelek?
Figyelt kérdés
1 fej hagymat es sok kolbaszkarikat olajba megpiritok,utana rateszem a babot,felontom vizzel es megfozom.Izesitem soval,borssal,pirospaprikaval es erospistaval.A vegen habarassal suritem.Jo lesz igy?2010. máj. 22. 10:25
1/5 anonim válasza:
Hát én a babfőzeléket fokhagymával szoktam.
2/5 anonim válasza:
Jó lesz a leves, ha a habarást sok tejföllel csinálod. Tegyél azért néhány babérlevelet is bele, sokkal jobb ízű lesz! És én is tennék bele pár gerezd foghagymát, de van, aki nem szereti. Anyukám kevés apróra vágott zöldséget, répát, stb. is rakott bele, úgy is nagyon finomra sikerült!
Jó étvágyat!
3/5 anonim válasza:
A főzelék alapból nem finom. Még a finomfőzelék sem finom. Az egy hazugság:'(
4/5 anonim válasza:
Ha füstölt a kolbi,ne pirítsd le,ha nem füstölt,akkor igen,de csak a végén tedd bele!A fokhagymával ás a babérral egyetértek,kihagyhatatlan!:)
Rossz babfőzelék nem létezik!!!(csak ha leég,vagy k..va sós)
5/5 anonim válasza:
Szárazbab főzelékHozzávalók:40dkg fehér bab, 2 evőkanál olaj, 2 evőkanál liszt, 1 evőkanál reszeltvöröshagyma, (füstölt lé), 2 dl tejföl, só, néhány csepp ecet.Elkészítés:Ababot egy éjjelen át hideg vízben áztatjuk, majd másnap, a vízzelfelöntött áztatóvízben tesszük fel főni. (Víz helyett füstölt hús leveis kitűnő hozzá.) Fedő alatt, kis lángon megpuhítjuk. Az olajbanmegfonnyasztjuk a hagymát, belekeverjük a lisztet, és barna rántástkészí- tünk belőle. A pirospaprikával megszórjuk, és ezzel sűrítjük bea babot. Tálalás előtt kissé megecetezzük és megtejfölözzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!