Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Habtejszínt fel lehet verni...

Habtejszínt fel lehet verni kézi habverővel?

Figyelt kérdés
Fagyit szeretnék készíteni, nincs habverőgépem, csak kézi.

2017. júl. 20. 10:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy fel lehet, csak elég fárasztó.
2017. júl. 20. 11:06
 2/8 anonim ***** válasza:
11%
A fagyihoz miért kellene felverni a tejszint?
2017. júl. 20. 11:06
 3/8 A kérdező kommentje:

Csokifagyit tervezek, én csak ilyen receptet találtam. Ha te tudsz habverés nélküli receptet, szívesen fogadom :)

2017. júl. 20. 11:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Fel lehet.

Egyébként azért kell felverni, mert akkor nem kell hozzá fagyigép. Az állaga akkor lesz megfelelő, ha apró levegőbuborékok vannak krémben, ami később megfagyva is laza szerkezetű lesz. És kerülni kell a vizes összetevőket, mert tele lesz jégdarabokkal.

A fagyigépben viszont nem kell felverni, mert a folyamatos keverés alatt fog kifagyni a fagylalt.

Mi a recept?

2017. júl. 20. 11:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen, fel lehet verni (elvileg, ha nem űz csúfot veled a tejszín... )Régen is felverték, mert nem volt gépi habverő.

Arra figyelj, hogy nagyon hideg legyen a tejszín, akkor sikerülhet.

2017. júl. 20. 11:49
 6/8 A kérdező kommentje:

Ezt a receptet néztem: [link]

Van fagyigépem is. Akkor ne verjem fel a tejszínt? Sosem csináltam még fagyit, minden tanácsot szívesen fogadok.

2017. júl. 20. 13:07
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Gondolod a tejszínhabot később találták fel, mint az elektromos habverőt, vagy mi volt a gondolatmeneted?
2017. júl. 20. 13:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Jobb ha felvered, lágyabb lesz tőle a fagyi még gépben készítve is.
2017. júl. 20. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!