Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit használjak erőspista helyett?

Mit használjak erőspista helyett?

Figyelt kérdés
Sajnos sosem elég csípősek a húsok, egyszer mérgemben beborítottam a pácba fél üveg erőspistát, akkor lett pont kellemes. Nem tudom hogy velem van e a baj, vagy sütés közben elszáll az ereje, de valljuk be, ez így nem túl gazdaságos. Mivel tudom kiváltani ami erősebb, tartósabb?

2017. jún. 30. 23:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Chilliszósz az jó, csak kicsit drága. Bár én nemrég elég olcsón vettem az auchanban 400 Ft körül volt.
2017. júl. 3. 20:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Haragos pityu da best

Nem csak sokkal erősebb,de sokkal finomabb is az erős pistánál.

Erősbe én is csalódtam,nem csíp,sós stb.. De a haragos viszont nagy kedvenc lett,imádom😁

2021. dec. 6. 04:27
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!