Hogy ne legyen szaga?
Büdös????
A főzés ilyen. Bár nálunk nem büdösek szoktak lenni az ételek, hanem inkább jó illatuk van.
A csirkehúsnak és más szárnyasjószágnak is van egy jellegzetes szaga /illata nyersen és sütés közben is.
A sütés/főzés végén már nem érezni, persze az ízük fajtájuktól függően más-és más.
Kérdezd meg a kedves papát, hogy mit szeretne enni, 600-ft-os csirkét, vagy marha steakot. Mindegy, mert a marhának , birkának, sertésnek, vadnak... nem tudom mit hagytam ki, de mindegyiknek meg van a rájuk jellemző szaguk.
Ha valaki ezt büdösnek találja, legyen vegetáriánus, de akkor sem szabadul meg a főzés közben érezhető szagoktól/illatoktól, mert bizony a zöldségféléknek is van, nem is kicsi.
A kedves papa egyszerűen finnyás, és állj a sarkadra, nehogy már "megvágjon" !Jól is néznénk ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!