lesz rántott csirke, újkrumpli, paradicsomsaláta, uborkasaláta
2017. jún. 25. 08:01
3/15 anonim válasza:
Tegnap szendvicset,meg babfőzeléket.Ma meg nagyon másnapos vagyok,nem eszek semmit.
2017. jún. 25. 08:07
4/15 anonim válasza:
Tegnap reggel zab, utanna két étkezés tonhalsaláta, két étkezés csirkesaláta, este zsirszegény turó
Ma ugyanez
2017. jún. 25. 08:22
5/15 anonim válasza:
Férjemnek sütöttem fűszeres, tejfölös karajt, bulgurral. Én ilyen melegben nem tudok enni, szóval kefir és paprika egész nap, délben kevés lecsó.
2017. jún. 25. 08:35
6/15 anonim válasza:
Tegnap takarítottam, úgy hogy csak egy mélyhűtött rántott sertéskarajt sütöttem ki magamnak rösztivel, ma szilvás gombóc lesz a menü, és gyümölcs leves.
2017. jún. 25. 08:55
7/15 anonim válasza:
Tegnap rántott csillagtök, krumplival, kovászos uborkával, vacsira a maradék + görög dinnye
Ma: zöldborsó leves, kakas pörkölt nokedlivel, uborkával, vacsira majd hűtött kompót, meg valami hideg kaja, felvágott, sajt, akármi
2017. jún. 25. 09:05
8/15 anonim válasza:
Tegnap pizzàt rendeltünk, ma pörköltet, ràntott husit, sült és főtt krumplit csinàlok.
2017. jún. 25. 10:40
9/15 flora08 válasza:
Tegnap paradicsomlevest készítettem, meg bacon-be tekert csirkemellet. Tegnap este bandáztunk, sokáig aludtunk, úgyhogy ma pizzázunk :)
2017. jún. 25. 11:49
10/15 anonim válasza:
Tegnap voltunk bent a városban és vettem friss miso-t meg shiitake gombát, úgyhogy este rögtön csináltam miso levest, annyi nekem elég volt, ebben a nagy melegben nincs nagyon étvágyam.
Péntek házi falafel volt pitában sok-sok zöldséggel.
Ma szerintem ratatouille lesz paprikás-tejszínes mártásban, mert még van egy rahedli cukkini meg padlizsán meg kaliforniai paprika a hűtőben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!