Mit ettetek ma? Mi volt a hétvégi menü?
reggel pirítós kenyeret vajjal foghagymával, ebédre nyúlpörkölt tésztával, most ettem az előbb süteményt, a vacsora még nem tudom mi lesz
tegnap az ebéd meg töltött paprika volt, a többire nem emlékszem :)
Ez nem lesz egyszerű... Mostanság különösen kísérletező vagyok...
Táplálkozásom egy folyam, nehéz lenne reggelire és ebédre törni, ha az ebéd érdekel, az mindössze sárgaborsóleves és most épp azt eszem, de amúgy amit ma ettem:
- 2 gerezd grapefruit
- egy kifejezetten lila zöldség-gyümölcs turmix (alma, banán, répa, reteklevél, lilakáposzta), a második felébe egy tojást is turmixoltam
- banános-mandulás-mézes-fahéjas kávé (lesz még egy, de abban kókuszkrém is lesz)
- zöldséges rántotta nyersekkel (pl. bíborherecsírával)
- egy kupica remek, illatos házi barackpálesz
- 2 csésze csipkebogyótea
- egy zöldséges szendvics egy szeletke magos nyerskenyérből (nyersvegán és paleo egyben)
- sárgaborsóleves
Lesz még egy saját kitalálású paleo piskóta, amit nyers tojásos-narancsos-mazsolás krémmel fogok leönteni és darált dióval megszórni. Vagy palacsinta, mit tudom én, de a krém már megvan és túl édes magában.
Tegnap reggel frissen sült croissant (házi) vajjal, később pedig pizzát rendeltünk (volt kedvezményes kuponunk, gondoltuk beváltjuk:).
Este pedig egy-két pohár száraz vörösbor és friss gyümölcsök voltak a "nasi".
Ma reggelire friss ropogós sajtos zsemlét azzal, amihez épp kedvünk volt, és most vacsira készül a babgulyás :)
Nem vagyunk nagy étkűek, szóval általában csak reggeli + főétel/főétel + vacsora van nálunk a párommal.
Tegnap pizzát .
Ma tárkonyos vadragú levest
turós pitét
Ebéd:
-Leves:Húsleves
-Második féle:Franciasaláta:-Rántott szelet
-Sajtos tejfölös sülthús
-Bacon-be tekert csirkemell
Tejfölös zöldbableves
Csirkepörkölt nokedlivel
Reggelire egy croissant,
ebédre husi levest cérna metélttel,
útána vacsira lekváros/fahéjas palacsintát :-)
tudom nem valami különleges,
de ma nem volt olyan nagy étvágyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!