A finomlisztet milyen liszttel helyettesíthetem ha egészségesebben szeretnék főzni?
Pl a rántás milyen liszttel jó?
Vagy muffinba milyen lisztet rakhatnék?
habarást csinálj v keményítővel sűríts..
szoktam csalni h egy kkanál liszttel csinálok igazi rántást, az megadja az ízt és a sűrítést keményitővel csinálom. (az ízetlen de besűrít bmit)
sütit ritkán csinálok de a rizslisztet szeretem, én a sütiknél a cukorral bánok inkább körültekintőbben.. konkrétan simát nem használok.
Ne hogy azt higgye bárki is hogy a többi fajta liszt egészségesebb. Csak mivel nem vette senki , ezért csináltak neki hirverést a többinek.
Ma már ha valamit elakarnak adni , akkor jön az hogy BIO, NATUR, TERMÉSZETES, és megy a reklám. Az emberek meg megveszik.
Az nem tűnik fel senkinek hogy mióta ez az egészséges életmódot reklámozzák, azóta mindenki csak elhizik és beteg.
Van ebben is valami. Pl a vegyszermentes dolgokban nem hiszek. Ahol ekkora tavolsagok vannak nem lehet semmi vegyeszermentes vagy akar "bio" mert par 10km-en belül biztos lesz egy ipari létesítmény ami miatt nem lesz semmi vegyszermentes.
Szerintem a mennyiség a lényeg meg az egyensúly. Akármi lehet egészségtelen ha sokat eszel/iszol belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!