Mi a baj a gofrimmal? Nem sül meg, tömény és lapos.
Figyelt kérdés
Tehát úgy csináltam a tésztát ahogy minden receptes videóban volt. Liszt, tojás, sütőpor, olaj, só, cukor, tej. De valami nem jó. Ha tele öntöm a teteje akkor se sül meg mert nem megy fel odáig, meg a közepe se sül át akármilyen sokáig tartom benne. Meg nem ilyen puha és levegős, hanem tömény. Valamit elrontottam? Élesztő kell bele? Vagy valami tanácsot adjatok már mert tönkremegy itt 1 kg lisztből készült tészta. Egyszerűen akárhogy próbálom sose jó, nyers és lapos. 10 perc alatt se sül meg.2017. jún. 22. 12:00
1/6 anonim válasza:
nem túl híg?
Én sütőport, és lisztet adnék hozzá
2/6 A kérdező kommentje:
már hígítottam, sűrítettem sehogy se jó.
2017. jún. 22. 12:19
3/6 anonim válasza:
Szerintem akkor lesz szalonnás, ha túl híg.
sütőport, szódabikarbónát, és lisztet adnék hozzá
4/6 anonim válasza:
300g liszt
300ml tej
egy kávéskanál sütöpor
vaniliscukor
3 tojás
170g margarin
170g cukor
ettöl tökéletes és iszonyat fini gofri lesz. Ès kb 6 före.(4 fönél mindig marad és a gyerekek másnap melegítve eszik meg)
De lehet a sütöd nem jó...
5/6 anonim válasza:
Én a felvert tojás fehérjét a végén keverem bele. Attól lesz könnyű,levegős.
6/6 anonim válasza:
Szerintem is a sütőd sz*r.
Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!