Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a lángos receptről?

Figyelt kérdés

[link]


Jól gondolom, hogy ennek inkább tömörebb a tésztája, és nem az a nagyon laza, ami borzasztó szárazra, és ropogósra sül?


2017. jún. 19. 17:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon finom lángos !
2017. jún. 19. 17:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz, de én burgnyával csinálom, nem teszek bele tejölt meg tejet.
2017. jún. 19. 17:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Köszi a receptet, viszem magamnak! :))
2017. jún. 19. 17:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 A kérdező kommentje:

Több helyen olvastam, hogy érdemes a lángost kétszer keleszteni. Na most én már megcsináltam ezt a tésztát, várom, hogy megkeljen. Meg merjem ezzel is csinálni, hogy azután még egyszer átgyúrom, és újra kelesztem?

Bocsi a hülye kérdésért, de nem vagyok gyakorlott lángos készítő.

2017. jún. 19. 17:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az semmiképp nem árt a kelt tésztának hagy hagyod állni. A komolyabb helyeken a pizzatésztát 1-2 napig is kelesztik.
2017. jún. 19. 17:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó a recept, nem fogsz benne csalódni.
2017. jún. 19. 18:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
93%
Legfinomabb, ha összeállítod és nylonzacskóba teszed, majd be a hűtőbe. Másnap kezded el sütni. 3-4 nap múlva is süthető még. Azonnali használatnál , várj még meg kel. Nem kell kétszer összedolgozni.
2017. jún. 19. 18:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
4-es vagyok, annyival kiegészíteném a válaszom hogy mivel ebben a receptben tej és tejföl van ezért természetesen nem szabad kinn hagyni ebben a melegben sokáig, hűtőbe dobd be, ott eláll.
2017. jún. 19. 20:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha szereted a lángost, keress rá a "kefíres lángos" -van, aki "nyugdíjas" lángosnak hívja :)- nagyon finom lángos süthető kefírrel, és ezt is csak olajozott zacskóba téve kell a hűtőben tárolni. Akár két hétig is eláll, bár addig szerintem mindenkinél elfogy.

Ez a recept is nagyon jó, de érdemes többfélét is kipróbálni.

2017. jún. 20. 09:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!