Hogyan süssem, hogy jó legyen, ne legyen zsíros és ne málljon (essen) szét?
Figyelt kérdés
Fagyasztott panírozott halszeletekről van szó,de jó vastagok.Úgy jó lenne ha tepsibe sütőpapíron megpróbálnám.2010. máj. 19. 08:13
1/3 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Elvileg úgy is jó, csak alá meg rá azért tegyél egy kis olajat. De ha fritőzben sütöd, és utána jó alaposan lecsöpögteted és átitatod szilviával, akkor szintén nem fog szétesni, és olajos sem lesz.
2/3 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Én próbáltam tepsiben sima halrudat sütni, hát trutyi lett belőle, nem vált be. Az jó, ha sok nagyon forró olajban egyszerre csak nagyon keveset teszel, ha ilyen nagy a szelet, akkor csak egyet. A lényeg, hogy ne hűljön le az olaj, akkor nem fog szétmállani.
3/3 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Várom a jó ötleteket, mert én még nem tudtam szépre kisütni soha. Fritőzben sem sikerült, ajánlották a mikrót, hát abban sem, tepsiben még nem próbáltam. Figyelem a válaszokat, hátha egyszer nekem is sikerül. Van egy büfé, ahol panírozott, gyönyörűre sütött halszeletek vannak friss zsemlében, 1 szelet citromkarikával. Ott fritőzben sütik, nekik sikerül, viszont csinálnék itthon is ilyet, ha tudnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!