Hogyan kell a disznótoroshoz megcsinálni a káposztát?
Biztos több recept is létezik, én nem néztem még utána, de sokszor csináltam már meg az alábbit pecsenyéhez, disznótoroshoz:
3/4 kg gyalult vöröskáposzta
1/4 kg savanyú káposzta
1-2 ek. ecet
1-2 ek. cukor (a végefelé érdemes esetleg még hozzá adni ha kívánja)
csapott kk. só (ügyelni kell, hogy ha nagyon sós a savanyúkápi, nehogy túl sós legyen, pl. ha nagyon sós a savanyú káp. akkor lehet, hogy nem is kell hozzá)
Ezt össze kell párolni, ehhez kevés víz is kell, de persze a végére nme kell hogy maradjon alatta víz.
Sokan nem keverik össze a 2 féle káposztát, de nekem pl. pont így ízlik a legjobban.
Próbálj ki több receptet, ki tudja a Te izlésednek melyik jön be legjobban.
Sok sikert.
Az előző válaszoló vagyok:
Kimaradt az olaj! Kell bele kb. 1 dl olaj a pároláshoz! :) sorry
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!