Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell a disznótoroshoz...

Hogyan kell a disznótoroshoz megcsinálni a káposztát?

Figyelt kérdés
2008. okt. 16. 14:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Biztos több recept is létezik, én nem néztem még utána, de sokszor csináltam már meg az alábbit pecsenyéhez, disznótoroshoz:


3/4 kg gyalult vöröskáposzta

1/4 kg savanyú káposzta

1-2 ek. ecet

1-2 ek. cukor (a végefelé érdemes esetleg még hozzá adni ha kívánja)

csapott kk. só (ügyelni kell, hogy ha nagyon sós a savanyúkápi, nehogy túl sós legyen, pl. ha nagyon sós a savanyú káp. akkor lehet, hogy nem is kell hozzá)


Ezt össze kell párolni, ehhez kevés víz is kell, de persze a végére nme kell hogy maradjon alatta víz.

Sokan nem keverik össze a 2 féle káposztát, de nekem pl. pont így ízlik a legjobban.

Próbálj ki több receptet, ki tudja a Te izlésednek melyik jön be legjobban.


Sok sikert.

2008. okt. 16. 15:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Az előző válaszoló vagyok:


Kimaradt az olaj! Kell bele kb. 1 dl olaj a pároláshoz! :) sorry

2008. okt. 16. 15:21
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!