Mit lehet ezekből főzni? Nem tudok vásárolni, de kell vacsora.
Jázmin rizs
Bulgur
2 db krumpli
Ketchup
BBQ szósz
Majonéz
Csigatészta
1 db magos rozs zsemle (de picit száraz)
Napraforgóolaj
Bors (nem őrölt)
Szárított oregánó
Babérlevél (szárított, egész)
Mazsola
Kefír
Liszt (de csak kevesebb mint negyed kg)
Kávé bab (magamnak szoktam őrölni)
Én a rizst nem keverném kefírrel, de a gyümölcs jó ötlet.
Bár így, hogy írtad, hogy van az is, inkább meghagynám a gyümit desszertnek. Kefír gyümölcsdarabokkal.
#7 Ez egész jó ötlet.
Amúgy lehet kéne rendelni valamit, de jelenleg nincs túl sok pénzem. Egyetemista vagyok és így is mindig rendelek, de most kb van 2000Ft nálam. Abból 1000Ft kell. A szüleim pedig csak holnap tudnak utalni.
Hát hallod..
amig itt irogatsz,meg is fordultál volna valami normális kajával.és akkor nem kell a mazsolás rizst tálalnod....(amit én tuti meg sem ennék-mert nem szeretem a mazsolát)
"....(amit én tuti meg sem ennék-mert nem szeretem a mazsolát)"
Ezt ki kérdezte? Nem neked főz. :)
Zalai krumpliprósza, lehet nálunk is ez lesz a vacsi.
Krumplit lereszeled, kinyomod belőle a nedvességet. Keversz bele kefírt és annyi lisztet, hogy sűrű palacsintatésztánál picit sűrűbb tésztát kapj, sóval ízesíted. Kiolajozott tepsibe öntöd a tetejére rácsöpögtetsz kevés kefirt (ha nem marad az sem baj) majd aranybarnára sütöd.
Én is azt mondom menj le a boltba, ezektől még magad sem laksz jól a felsoroltakból, nemhogy még vendégeket is hívj rá...
Vegyél egy kiló krumplit, egy csokor petrezselymet és egy zacskó valami panírozott cuccot.Talán egy uborka is kitelik belőle ( az ezresből ) és csinálhatsz petrezselymes krumplit rántott akármivel, kefíres vagy kecsapos uborkasalátával.
Vettem végül fél kiló csirkemellet és egy doboz tejet, sót és cukrot. Rízs lesz és 1 szem héjában sült krumpli, illetve sült csirkemell. Desszert eper és banán felvágva, lesz kavé is vagy banánturmix.
Köszönöm a hasznos tippeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!