Iszonyatosan elsóztam a tökfőzeléket. Meg lehet még valahogy menteni v. dobhatom ki?
Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 11:21
1/7 anonim válasza:
én megpróbálnék néhány kruplit belefőzni, elvileg a krumpli beszívja a sót, de félő hogy a tök totál szét fő :(
lehet jobban jársz ha elölről kezded:(
2/7 anonim válasza:
Hááát, ha nem akarod kidobni, akkor adj hozzá még vizet, és rántsd be ismét. Ha még mindig nagyon sós, akkor higítsd még egy kicsit tejföllel.
Üdv!
3/7 anonim válasza:
én nem foglalkoznék krumplival:D töltsd fel vizzel, és ha túl hig lesz akkor egy kanál liszt+vizzel habard be..ez gondolom h éppen csak besűrűsiti
4/7 A kérdező kommentje:
Hát akkor végigpróbálom a lehetőségeket :))) Köszi!
2010. máj. 18. 11:48
5/7 anonim válasza:
Vagy egy kis tejjel higítsd, majd tejföl+liszttel sűrítsd! De ha iszonyúan sós, akkor dobd ki, és készíts inkább egy krumplifőzeléket! Burgonya mindig van otthon..
6/7 anonim válasza:
Én főznék még egy fél adagot só nélkül, és összekeverném a kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!