Létezik más módszer is az őzgerinc lisztezésére is?
Figyelt kérdés
Imádok sütni főzni. Egy dolgot utálok, amikor a süteményhez az őzgerincformát ki kell zsírozni.
Hátha én nem tudok róla és létezik más megoldás.
Létezik?
2010. máj. 17. 22:04
2/10 anonim válasza:
ja egyébként ha nem akarsz szilikont, akkor olajspricnit vegyél és fújd be olajjal
3/10 anonim válasza:
Én sütőpapírt teszek bele,és nem zsírozom-lisztezem.
4/10 A kérdező kommentje:
A szilkont x idő után ki kell dobni, mert elhasználódik és elég drága.
Az olajspricc eléggé odatapad a formára?
És hozzá a liszt?
2010. máj. 17. 22:24
5/10 A kérdező kommentje:
Sütőpapír jó ötlet a tepsibe, de ha őzgerincbe teszem, akkor a papír nem veszi fel a formát.
2010. máj. 17. 22:25
6/10 anonim válasza:
ha bevizezed felveszi...nekem van 6-7 éves szilikonom, elszíneződött, de amúgy nincs baja....
7/10 anonim válasza:
Én láttam egyszer egy elég pihent agyú megoldást egy újságban: kifogyott stiftes dezodor műanyag dobozát kimosták és olvasztott vajjal töltötték fel, amikor kihűlt hűtőbe rakták. Ezzel vajazták a tepsit a kezeiket védve. :)
8/10 anonim válasza:
Ha a sütőpapírt jól összegyűröd, utána az alakíthatóvá válik. Én így csinálom mindig.
9/10 anonim válasza:
A kenőtollat elég régen kiatlálták :) , én konyhai ecsetet használok és olajjal kenem ki vékonyan .
10/10 A kérdező kommentje:
köszönök minden ötletet.
2010. máj. 18. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!