Feketeszederből hogyan főzzek lekvárt úgy, hogy ne legyen benne mag? Gyümölcscentrifugás módszer nem vált be.
Figyelt kérdés
2008. aug. 5. 18:02
1/2 anonim válasza:
Érdekes kérdés, talán úgy, ahogy a csipkebogyó-lekvárt főzzük: a gyümölcsöt kevés vízben teljesen puhára főzve, majd a pépet szitán áttörve-préselve egy híg levet kapunk, amit hosszas főzéssel és cukorral besűrítünk.
Ill. a hosszas főzés sűrítő hatását talán zselésítőcukorral is lehet pótolni.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a tippet,megfogadom!Maradok a zselésítő cukornál.Kösz!
2008. aug. 7. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!