Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Habarást, hogyan kell csinálni...

Habarást, hogyan kell csinálni? (Legalábbis ki hogyan csinálja? )

Figyelt kérdés
2017. jún. 3. 18:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Lisztet tejföllel elkeverek, aztán vizet adok hozzá és csomomentesre keverem
2017. jún. 3. 18:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Tejföl helyett lehet joghurtot?
2017. jún. 3. 18:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Tejföl helyett használhatsz joghurtot, de más íze lesz, én nem szeretem.


Emellett a habarásnál nem feltétlen tejföl kell bele, hanem eredetileg csak annyi a jelentése, hogy a lisztet valamilyen folyadékkal - tej, tejföl, víz, bor, alaplé, stb - kevered ki és úgy öntöd az ételbe.

2017. jún. 3. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Lisztet tejföl tejjel öntöm fel
2017. jún. 3. 18:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
13%
Google
2017. jún. 3. 19:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Én tejfölt nem igen használok habaráshoz,csak tejet,illetve ritkán tejszínt.
2017. jún. 4. 06:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!