Habarást, hogyan kell csinálni? (Legalábbis ki hogyan csinálja? )
Figyelt kérdés
2017. jún. 3. 18:05
1/6 anonim válasza:
Lisztet tejföllel elkeverek, aztán vizet adok hozzá és csomomentesre keverem
2/6 A kérdező kommentje:
Tejföl helyett lehet joghurtot?
2017. jún. 3. 18:13
3/6 anonim válasza:
Tejföl helyett használhatsz joghurtot, de más íze lesz, én nem szeretem.
Emellett a habarásnál nem feltétlen tejföl kell bele, hanem eredetileg csak annyi a jelentése, hogy a lisztet valamilyen folyadékkal - tej, tejföl, víz, bor, alaplé, stb - kevered ki és úgy öntöd az ételbe.
6/6 anonim válasza:
Én tejfölt nem igen használok habaráshoz,csak tejet,illetve ritkán tejszínt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!