Grillezéshez saláták?
A hétvégén grillezni szeretnénk nagyobb társasággal, és salátákat is szeretnék tálalni köritésként, ehhez keresnék kipróbált recelteket.
Ami lényeg, hogy egyrészt ne legyen benne majonéz, másrészt ne tészta-, rizs- illetve krumplisaláta legyen. Meg mivel föleg grillezett húsok mellé adom, ezért ne legyen bennük húsféleség.
Mindenkinek elöre köszönöm a segítségét.
A google-t ajánló válaszoló ne fárassza magát, ez nem érdekel már.
rukkola-koktélparadicsom-mozzarellagolyók-bazsalikom-fekete olívabogyó balzsamecetes olívaolajos öntettel
görög sali
avokádó-koktélparadicsom saláta
taboulleh
citrusos uborkasaláta
Reszelt uborka, túró, tejföl, kapor
Csicseriborsó, lencse, ruccola, feta sajt, erre ecet és olaj
Kuszkusz saláta, ez ugyan tesztafele, de annál azért kicsit különlegesebb szerintem. Kuszkusz, koktelparadicsom, lilahagyma, uborka, pritamin paprika. A kuszkusz kell csak izesiteni, nekem a só, pici őrölt paprika, őrölt kömény, őrölt gyömbér jött be legjobban.
Jégsaláta, rukkola, lila hagyma, paradicsom, paprika felcsíkozva + vörösbab + kukorica(konzerv is lehet mindkettő)+ fekete olívabogyó, olívaolaj, citromlé.
Fűszerezd oregánoval, bazsalikommal, borsikával.
Egyszerű, finom, nálunk bevált.
Igaz nem saláta de nekem grillhúsokhoz nagyon bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!