Mivel lehet a tortát bevonni?
Figyelt kérdés
Talàltam a Facebookon egy gyönyörű tortàt amit elszeretnék készíteni de recept nincs hozzà.
Valami fehér krémszerűség van rajta. Nem fondant!!!
Lenne valaki akinek elküldhetném a videot és rànézne?
2017. máj. 31. 15:30
1/10 anonim válasza:
Gondolom icing vagy hasonló lehet. Miért nem linkeled be?
2/10 A kérdező kommentje:
2017. jún. 1. 08:13
5/10 anonim válasza:
Creme Chantilly-t használ, ami egy édesített habtejszín, mondta a videóban :))
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
A google szerint az tejszínhab 🤔
2017. jún. 1. 19:22
7/10 anonim válasza:
cukrozott habtejszín pedig.
"Crème Chantilly is another name for whipped cream. The difference between "whipped cream" and "crème Chantilly" is not systematic. Some authors distinguish between the two, with crème Chantilly being sweetened, and whipped cream not"
8/10 A kérdező kommentje:
Okeee marad a vajkrém✌🏼😀
Köszi azért :)
2017. jún. 1. 20:59
9/10 anonim válasza:
De miért? Én kb. mindig habtejszínt használok, sokkal szebb és könnyebb, mint a vajkrém.
10/10 A kérdező kommentje:
Nem esik össze?
S az sima tejszín habfixàlòval?
Bocsi ha értetlen vagyok de csak hobbibòl sütögetek. Eddig fondantot hasznàltam de az unalmas mär
2017. jún. 1. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!