Mivel töltsem meg a tortát, ha fondant-nal szeretném bevonni?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy sütök egy sima piskótát és abba valamilyen krémet. Csak azt nem tudom, hogy a fondant-nak van valamilyen jellegzetes íze? Vagy bármilyen krém mehet hozzá? Azt tudom, hogy a fondant alatt nem ajánlott pudingos meg nagyon vizes krém, de a tortalapba mehet, nem? Vagy tudtok valami nem macerás, egyszerű és finom "alapreceptet"? :) Előre is köszönöm a segítséget.2011. jún. 13. 22:26
1/3 anonim válasza:
Szerintem egy enyhén gyümölcsös krémmel töltsd a tortát. Nálunk tuti siker! Pl: csinálhatnál bele túrókrémet, lehet bele keverni mindenféle darabolt gyümölcsöt.
[link] Itt nagyon sok jó ötletet, és jó receptet találhatsz!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :)
Azt még kihagytam, hogy ha lehet akkor minél kevesebb tejes dolog legyen benne, mert laktózérzékenynek sütöm a tortát. :) De a gyümölcsös jó ötlet. Lehet, hogy kipróbálom barackkal. :)
2011. jún. 14. 17:43
3/3 anonim válasza:
Gesztenye-masszát ledarálod, vagy akármilyen módszerrel felaprítod. Vajjal, porcukorral símára (habosra) kevered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!