Anyukám cukrász és minden nap szoktam sütizni. Ti is szoktatok naponta édességet enni? (Nem sokat)
Figyelt kérdés
2017. máj. 30. 18:58
11/13 anonim válasza:
Ahogy az előző, én is kevés édesítést használok, mivel nekem az is elég. Egyt 6 tojásos piskótához (a krémmel együtt) mondjuk 30 gramm cukoralkohol jó? Valami efféle. A csokimban alig van édesítés, mert nem várom el tőle, hogy édes legyen. Meggybefőtt 1 kiló gyümölcshöz 5 dkg xilit (víz semmi), de ez brutál édes lesz, magában nehezen tudom megenni, mondjuk a meggy alapból édes :D De mások mégis telenyomják cukorral...
12/13 anonim válasza:
Általában hetente sütök valami finom sütit a családnak, de részemről annyi, hogy megkóstolom a művemet, hogy , hogy sikerült.
Ilyenkor nyáron inkább a fagyit szeretem, de azt is csak hét végén eszem, pálcikást, tölcsérest vagy valami finom dobozosat a fagyasztóból.
Sosem voltam édesszájú, nekem ennyi elég is.
13/13 anonim válasza:
Havonta sem, talán évi egyszer-kétszer. Nem különösebben vagyok édesszájú.
A napi cukorevés nem az elhízás miatt gáz, hanem a hasnyálmirigy tönkretétele miatt. Így hamarabb kimerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!