Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ki mit főz holnap?

Ki mit főz holnap?

Figyelt kérdés
És én mit főzzek?Adnátok tippet?Karaj van a fagyasztóban (szeletelve)
2017. máj. 27. 21:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
húsraguval töltött padlizsánt borsos tört krumplival
2017. máj. 27. 21:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
A karajt rántanám esetleg fokhagymás mustáros páccal bekenni és sütőben megsütni.Már van újkrumpli, köretnek petrezselymes krumplit csinálnék.
2017. máj. 27. 21:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
Babgulyást bográcsban :)
2017. máj. 27. 21:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

[link]


Ezt, már be is van pácolva, szerintem karajból is finom lehet :)

2017. máj. 27. 22:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Holnap nálam halas pite készül, karajra nem tudok tippet.
2017. máj. 27. 22:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Grillezni fogunk, koktélparadicsommal töltött avokádóval, citromfües cukkini-gomba nyársakkal készülök.
2017. máj. 27. 22:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk lecsó lesz, örök kedvenc, rizzsel. Előtte talán brokkoli krémleves, ha időben úgy jövünk ki, délután meg epres pite.
2017. máj. 27. 23:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Zöldségleves (friss borsó, újkrumpli, petrezselymes gombóccal), tarhonya, pörkölt, kovászos ubi.
2017. máj. 28. 06:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Gombás tokány lesz krumplifánkkal.A karajból csíkokra vágva rengeteg finom tokányt lehet készíteni. majorannás, zöldborsós, zöldbabos, hentes, csikós... stb. lehet galuskával, tésztával, krokettel krumplifánkkal köríteni.
2017. máj. 28. 07:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is karajt csinálok :)

Én hirtelen fogom lesütni kókuszzsíron, tejszínes gombamártás lesz hozzá és kukoricás rizs.

Levesnek paradicsomleves, mi olaszosan szeretjük, sóval, borssal, friss bazsalikommal.

2017. máj. 28. 09:21
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!