Ki mit főz holnap?
Figyelt kérdés
És én mit főzzek?Adnátok tippet?Karaj van a fagyasztóban (szeletelve)2017. máj. 27. 21:07
1/13 anonim válasza:
húsraguval töltött padlizsánt borsos tört krumplival
2/13 anonim válasza:
A karajt rántanám esetleg fokhagymás mustáros páccal bekenni és sütőben megsütni.Már van újkrumpli, köretnek petrezselymes krumplit csinálnék.
4/13 anonim válasza:
5/13 anonim válasza:
Holnap nálam halas pite készül, karajra nem tudok tippet.
6/13 anonim válasza:
Grillezni fogunk, koktélparadicsommal töltött avokádóval, citromfües cukkini-gomba nyársakkal készülök.
7/13 anonim válasza:
Nálunk lecsó lesz, örök kedvenc, rizzsel. Előtte talán brokkoli krémleves, ha időben úgy jövünk ki, délután meg epres pite.
8/13 anonim válasza:
Zöldségleves (friss borsó, újkrumpli, petrezselymes gombóccal), tarhonya, pörkölt, kovászos ubi.
9/13 anonim válasza:
Gombás tokány lesz krumplifánkkal.A karajból csíkokra vágva rengeteg finom tokányt lehet készíteni. majorannás, zöldborsós, zöldbabos, hentes, csikós... stb. lehet galuskával, tésztával, krokettel krumplifánkkal köríteni.
10/13 anonim válasza:
Én is karajt csinálok :)
Én hirtelen fogom lesütni kókuszzsíron, tejszínes gombamártás lesz hozzá és kukoricás rizs.
Levesnek paradicsomleves, mi olaszosan szeretjük, sóval, borssal, friss bazsalikommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!