Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Jó lesz így? Vagy hogy csinálj...

Jó lesz így? Vagy hogy csináljam? Elrontottam?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy elkezdtem zöldbabfőzeléket főzni a vőlegényemnek mert szereti,és szeretném ha jól sikerülne.

De,fagyasztott szóval,hagymát piritottam,aztán beletettem a fokhagymát ,együtt piritottam még 2-3percig,aztán beletettem a fagyasztott zöldbabot,es felengedtem annyi vízzel,amennyi ellepte. Tettem bele egy kis sót,kevés cukrot,borsot,és egy leveskockát. Aztán főztem 10-15p kb. Na a rántás okoz problémákat,4-5 kanál olajjal összekevertem 2-3kanál lisztet,kicsit "főztem"vagy mi? Aztán felöntöttem kevés vízzel,aztán tejföl egy egy kis pohár fele,petrezselyem,pirospaprika,és kevés majoranna,és a zöldbablevéből raktam bele,főztem még ezt a "rántás féle valamit"? Még mindíg tulajdonképpen. Jó így?

Köszönöm szépen!

2017. máj. 26. 16:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
26%

Én csak azt nem értem miért akkor nézel utána hogyan kell csinálni, amikor már kész van.

Ehhez mondjuk elég ostobának kell lenni.

2017. máj. 27. 09:30
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
De mint látszik manapság sem az eszéért veszik el a nőket...
2017. máj. 27. 09:31
 13/15 anonim ***** válasza:
9%
12, hát akkor a főzőtudományukért?:D
2017. máj. 27. 14:13
 14/15 anonim ***** válasza:

Valamikor mindenkinek el "kell" kezdeni főzni. Mindenki a saját sikereiből, és uram bocsá ' kudarcaiból vonja le a tanulságot.

Aki bizonytalan, teljes joggal kérdezhet itt, ha éppen nincs a közelben egy tapasztaltabb családtag.

Tulajdonképpen ezért is jött létre a GYK. , hogy segítsen.

Aki jóindulattal áll a kérdéshez, és a legjobb tudása szerint válaszol, az szerintem természetes. Sajnos a jóindulat, a segítőkészség kiveszőben van, ami nagyon sajnálatos. Mindenkit lepontoztak, hiába ír hasznos válaszokat.Ide jutott a GYK...

2017. máj. 27. 18:38
 15/15 A kérdező kommentje:

Kérem,a rosszindulatú,unatkozó emberkéket,hogy mellőzzék a rosszindulatú megjegyzéseiket a feltett,és az egyébként már elavult kérdésemhez!

Életemben először próbáltam ezt a főzeléket elkészíteni,ráadásul a vőlegényemnek!Bocsánat,ha segítséget szerettem volna kérni az esetleg tőlem tapasztaltabbaktól! De,nem is lett olyan rossz egyébként. Ketten élünk a vőlegényemmel közösen,szóval se édesanyám,sem anyós,leendő anyós sincs a közelben,hogy megkérdezzek valakit! Tulajdonképpen,1500km-re van mindegyik.

Akik meg normális "hangnemben"tudtak választ adni,azoknak nagyon köszönöm!

2017. máj. 27. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!