Jó lesz így? Vagy hogy csináljam? Elrontottam?
Az a helyzet,hogy elkezdtem zöldbabfőzeléket főzni a vőlegényemnek mert szereti,és szeretném ha jól sikerülne.
De,fagyasztott szóval,hagymát piritottam,aztán beletettem a fokhagymát ,együtt piritottam még 2-3percig,aztán beletettem a fagyasztott zöldbabot,es felengedtem annyi vízzel,amennyi ellepte. Tettem bele egy kis sót,kevés cukrot,borsot,és egy leveskockát. Aztán főztem 10-15p kb. Na a rántás okoz problémákat,4-5 kanál olajjal összekevertem 2-3kanál lisztet,kicsit "főztem"vagy mi? Aztán felöntöttem kevés vízzel,aztán tejföl egy egy kis pohár fele,petrezselyem,pirospaprika,és kevés majoranna,és a zöldbablevéből raktam bele,főztem még ezt a "rántás féle valamit"? Még mindíg tulajdonképpen. Jó így?
Köszönöm szépen!

Én csak azt nem értem miért akkor nézel utána hogyan kell csinálni, amikor már kész van.
Ehhez mondjuk elég ostobának kell lenni.

Valamikor mindenkinek el "kell" kezdeni főzni. Mindenki a saját sikereiből, és uram bocsá ' kudarcaiból vonja le a tanulságot.
Aki bizonytalan, teljes joggal kérdezhet itt, ha éppen nincs a közelben egy tapasztaltabb családtag.
Tulajdonképpen ezért is jött létre a GYK. , hogy segítsen.
Aki jóindulattal áll a kérdéshez, és a legjobb tudása szerint válaszol, az szerintem természetes. Sajnos a jóindulat, a segítőkészség kiveszőben van, ami nagyon sajnálatos. Mindenkit lepontoztak, hiába ír hasznos válaszokat.Ide jutott a GYK...
Kérem,a rosszindulatú,unatkozó emberkéket,hogy mellőzzék a rosszindulatú megjegyzéseiket a feltett,és az egyébként már elavult kérdésemhez!
Életemben először próbáltam ezt a főzeléket elkészíteni,ráadásul a vőlegényemnek!Bocsánat,ha segítséget szerettem volna kérni az esetleg tőlem tapasztaltabbaktól! De,nem is lett olyan rossz egyébként. Ketten élünk a vőlegényemmel közösen,szóval se édesanyám,sem anyós,leendő anyós sincs a közelben,hogy megkérdezzek valakit! Tulajdonképpen,1500km-re van mindegyik.
Akik meg normális "hangnemben"tudtak választ adni,azoknak nagyon köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!