Melyik a legjobb tortadíszítő? A zsákos vagy a nyomós? Képek lent.
2010. máj. 17. 12:54
1/5 anonim válasza:
Én a nyomósra szavazok!Nekem leszakadt már 2 ízben is a zsákról a fej:(Bár lehet,hogy én vettem rossz minőséget.....
2/5 anonim válasza:
A zsákos nem valami jó, én sem szeretem. Nekem már volt vagy 10 db mindenféle, egy jó nagy masszív műanyagot vagy fémet vegyél.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Ezt a nyomósat használta már valaki?
2010. máj. 17. 13:20
4/5 anonim válasza:
Nekem itthon nyomós van. Nagyon szeretem, de mindenképpen jó minőségűt vegyél, mert ellenkező esetben olyan dolgok történnek, mint pl.: a vajas krém megragad rajta és az istenért sem lehet lemosni, szétesik a nyomórésze belül, az applikátor-anya eltörik a meneten, stb. A nyomós egyébként apró, pepecselős díszítésre kiváló, amihez nem kell sok krém. A zsákosat akkor jó használni, ha egybefüggő, vastag széldíszt akarasz nyomni, amihez sok krém kell. Szóval sok krémhez zsákos, kevéshez nyomós, de a lényeg: JÓ MINŐSÉG!
5/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszi!
2010. máj. 17. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!