Melyik fajta melegszendvicskrémet szeretitek?
Figyelt kérdés
Írnátok olyan fajtát,amibe nincs kövér,porcogó.Eddig a provánszit vettem,de egy csomó kövér van benne.2010. máj. 17. 09:05
1/10 anonim válasza:
pizzás, hamburgeres. mi ezeket szeretjük.
3/10 anonim válasza:
Ha biztosra akarsz menni, érdemes lenne neked elkészítened. Vmilyen általad sütött/főzött húst ledarálsz és ízesíted. Abban tuti csak az lesz, amit te is szívesen megeszel.
5/10 anonim válasza:
Házi a legjobb, főleg provanszi krémmel.( deko)
6/10 anonim válasza:
a deko termékek jók is:) Mondjuk mostanában én csinálok saját magamnak:)
7/10 anonim válasza:
kenyér,vaj,májkrém,paradicsom.nagyon imádom
8/10 anonim válasza:
Globus-Francia melegszendvics krém:)Az minőségi és nagyon finom!!A Dekotól már kirpóbáltam de nekem nem jött be..,sőt olyan is volt mait akukába hajitottam annyira rossz volt!De ez csak az én szubjektiv véleményem...
9/10 anonim válasza:
Nálunk csak így szeretik a melgszendvicset: kenyér vaj,párizsi, kolbász vékony szelet, paradicsomszelet és sajt.De anyáék otthon mindig így csinálták: tejföl, sajt lereszelve kolbász apróra vágva, összekeverve,kenyérre kenve, megsütve.
10/10 anonim válasza:
Globus-Hamburgeres, ez a legjobb, csak ezt eszem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!