Rántott cukkini/gomba/karfiol holmikban melyiket szereted legjobban és melyiket legkevésbé (1.2.3)?
Figyelt kérdés
2017. máj. 20. 21:23
11/24 anonim válasza:
1. gomba
2. karfiol
a cukkini rántva szerintem ehetetlen és a patiszon is. Soha nem szerettem a rántott dolgokat igazán, de a gombát, karfiolt még megeszem így, a többit kizárt. Annyi ízletes elkészítési módja van ezeknek... pl a karfiol parmezánba forgatva, nyammi... de rántva csak ha nagyon nincs más választás.
13/24 anonim válasza:
Padlizsán és hagyma, de amúgy az összeset, NAGYON. De finom gomba legyen, ne termesztett fehér csiperke, az nekem ízetlen.
Más esetben a karfiol vezet, de rántva minden fenti zöldség nagyon bejön, nem tudok választani.
14/24 anonim válasza:
*minden fenti zöldség, s a gomba is (ha elég finom). Legyünk pontosak.
16/24 anonim válasza:
A cukkinit nagyon szeretem.A másik kettő is jó,de a gombához kell tartármártás is.
19/24 anonim válasza:
Rántva én sem vagyok oda ezekért, de ha pl. cukkiniből vagy patiszonból ún.tócsni készül, azt jó szájízzel meggeszem :)
20/24 anonim válasza:
Pár hete találtam rá a "japán palacsinta" receptre, amióta azt használom panírnak, minden "rántott" cucc sokkal finomabb. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!