Tudnátok nekem segíteni egy sütemény tésztájának adagolásában?
Ez nem piskóta a gyöngébbek kedvéért, hanem kevert tészta.
A kevert tészákba lehet tenni joghurtot, és nem lesz töle semmi baja, hanem igen finom, laza, könnyü lesz a sütemény.
A kérdésre válaszolva: ha van egy jó kevert tésztás recepted, akkor a kakaóport helyettesítheted a csokival (gondolom, reszelve akarod beletenni), egyébként ugyanúgy csináld, ahogy szoktad.
2-es: láthatólag fogalmad sincs a sütésröl, ha képes vagy ilyen hülyeséget írni.
"Talán először nézd meg, hogy a joghurt a forró sütőbe téve mit csinál? És mi lesz belőle, ha még lisztet is teszel hozzá? Talán-talán nem is kellene joghurt a tésztájába???"
Vagy gondoltál már arra, mit csinál pl a vaj, ha a forró sütöbe teszed?
Ugyanis nem egy-egy hozzátevöt külön-külön szokás a sütöbe tenni, hanem az összekevert tésztát és az egész másképnt viselkedik, mint az egyes alaktrészek.
Mellesleg igen sok süteményrecept an, ahol a tésztába joghurtot tesznek és az eredmény kimondottan jó!
A gyengébbek kedvéért: a kérdésben ez a szó szerepel: "PISKÓTA". Tehát ilyen típusú PISKÓTÁT kérdezett. Ami nem létezik.
Minden hülye ismeri a kevert tésztát, ám a kérdező nem valamilyen tésztafélét keresett, hanem konkrétan, és kétszer is leírva: pis-kó-tát.
Semmi gond, kérdező, én sem vagyok cukrász. Azonban nem minden tészta piskóta.
Piskóta nem csak egyféleképpen készíthető, javaslom a vajas piskótát majd neked kipróbálásra, nagyon finom.
Kevert tésztát készíts a tortát tésztája gyanánt, és reszelve tedd bele a fehér csokit. Joghurtos kevert sütemény receptekre keress rá a neten! Szerintem egy torta simán elbír 10 dkg csokireszeléket is.
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!