Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a süti neve?

Mi a süti neve?

Figyelt kérdés

Egyszer egy esküvőn ettem, másfél éve kb, egy nagy állványra volt rátéve sok pici golyó alakú süti

nem tudom hogy, hogyan szoktál tálalni én csak eyszer láttam így . kúp alakú volt kör alappal és nagyon magas volt . sok kicsi golyó egymásra rakva, belül fehéres krém volt , már nem tudom milyen ízű

aztán egy ropogós ,könnyű szinte habos tészta

és kívül sárgás barna "öntet" amivel összeragadtak a golyók, édes volt és talán kicsit átlátszó ..nem biztos

régen volt és csak ennyire emlékszem :( de isteni finom es boldog lennék ha megtudnám a nevét és a receptjét

valaki ?

2017. máj. 17. 22:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Croquembouche
2017. máj. 17. 22:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Látványos, amúgy piszok egyszerű (kivéve a ragasztgatást.) Gyakorlatilag kicsi képviselőfánkok, nyomócsővel, kis lukon át megtöltve vaníliakrémmel, és szimpla karamellel összeragasztva. Lehet rá ugyanebből a karamellből szálakat húzkodni rá díszítésnek, és mindenki eldobja az agyát tőle.:-)
2017. máj. 17. 22:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Croquembouche

A született feleségekbe Bree készít ilyet cukorfátyollal :D:D

Én csak innen tudom.

https://www.youtube.com/watch?v=AfK3mV_FsxQ

2:38-tól :D

2017. máj. 17. 23:00
 4/4 A kérdező kommentje:
IGEN IGEN koszonom mindenkinek !!! :)
2017. máj. 21. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!