Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Menyasszonyi torta választásho...

Menyasszonyi torta választáshoz mi lenne a legjobb megoldás?

Figyelt kérdés

Nyáron lesz az esküvőnk. Eddig nemigen tetszettek a lakodalmakon a menyasszonyi torták: vacak édes szörnyek marcipánnak csúfolt cukorborítással.

Háromféle megoldáson gondolkodunk:

1. Rendelünk egy nagy és látványos, hagyományos tortát, kb. másfélszer annyi főre mint a vendégek. Sok jut, de átlagos. Kb 200 ft/szelet

2. Különleges és nagyon minőségi tortát rendelünk kézműves cukiból, de csak annyit, amennyi vendég lesz. Nincs repeta. 500 ft/szelet

3. Carte D'or jégkrémet szolgálunk fel rolettivel, gyümölccsel, tejszínnel, ki hogy kéri. Sokféle ízben, négyfelé osztva egy dobozzal. Duplázni is lehet. :-) Kb 300 ft/fő

Mindegyik megoldás mellett még gyümölcstálak is lennének.

Te vendégként melyiknek örülnél a legjobban?

2017. máj. 16. 22:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
93%
Dobozos fagyit most felejtsd el, de jégrémtorta simán lehet :) én annak örülnék legjobban, vagy valami joghurtos-könnyü tortának.
2017. máj. 17. 11:33
 12/17 anonim ***** válasza:
93%
Én egy nagyon finom de könyü gyümölcstortát csináltatnék
2017. máj. 17. 14:58
 13/17 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a választ! A különleges torta egyébként duplacsokis (brownie) alapon belga csokis krém pirított egész mogyorókkal borítva. A válaszaitok alapján az lesz.

Megkönnyítettétek a döntést.

Aki menyasszonyi hisztinek minősítette a kérdésem, hogy a szívemen viselem a vendégeink elégedettségét, annak kívánom, hogy sose tapasztalja meg, hogy valaki tojik rá. Boldog vagyok, hogy két gyerek és 40 órás meló mellett, a saját keresetünkből végre méltón megesküdhetünk, és megvendégelhetjük a szeretteinket.

2017. máj. 17. 18:05
 14/17 A kérdező kommentje:
A fondantos kommentet külön köszönöm, sokat tanultam belőle. Nem vagyok kigyúrva tortaügyben.
2017. máj. 17. 18:06
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron, melegben nekünk gyümölcsösre esett a választás, könnyű vaníliás krémmel...
2017. máj. 17. 22:19
 16/17 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem nagyon jól hangzik ez a különleges torta, imádom a browniet és a csokikrémet is, De: nyáron én képtelen lennék ennyire tömény édességet enni, szerintem egy nyári lakodalomhoz nem passzol. Én vendégként egy gyümölcsös tortát preferálnék inkább.

(Egyébként pár éve voltam én is olyan lagziban, ahol 3 nagyon extravagáns ízkombinációjú torta volt, mondanom sem kell, a nagy része megmaradt mindnek ...)

2017. máj. 18. 09:37
 17/17 anonim ***** válasza:
21%
Kell a flanc, kell a flanc, csak kinek?
2017. máj. 18. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!