Ha durvan megsertik a csaladtagotokat mi a legjobb megoldas?
Etterembe mentunk a baratnommel es angolul beszelgettunk nem felteteleztek, hogy beszelunk magyarul.
Amikor kikertuk a fogast ment a pincer a barpulthoz es hallottam, hogy obszcen szavakat hasznal illetve szexualis toltetu/ rasszista viccet mondott el baratnomrol a kolleganak.
En fogtam magam es a manager-t kertem, aki azt mondta, hogy biztos felre hallottam! Utana elmentunk de legszivesebben raboritottam volna az asztalt.
Ha ilyen van mi a jo megoldas, mert nem erzem ezt elegnek.
"A vásárlók könyvét minden, a fogyasztókkal közvetlen kapcsolatban álló kereskedelmi, vendéglátó, fogyasztási cikkeket javító és kölcsönző tevékenységet végző helyen lennie kell (pl. üzletben, piaci elárusító helyen, étteremben, büfében, motelben, benzinkúton), ezért ne fogadjuk el, ha a kereskedő azt állítja, hogy az ő boltjában nincs.
A vásárló által tett bejegyzést érdemben meg kell vizsgálni, és az intézkedésről a vásárlót tájékoztatni kell. A jegyző, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság és a felügyelőségek két évre visszamenőleg vizsgálhatják a vásárlók könyvébe tett bejegyzéseket."
Minimum ide írtam volna pár "szép" szót a pincérről
panaszkönyvbe beirni s postázzni a fogyasztóvédelemnek.
asztalboritást nem javaslom, mert kihivvják a rendörséget s onnantól nekik van igazuk, te meg garázda vagy
első hozzászóló irásához hozzáfűzöm:
ha nincs panaszkonyv akkor egy spirálfüzetből kitépet kockás papirra kell irni a panaszt s bele kell foglalni ezt a tényt is, miszerint nem volt panaszkönyv...
ha elkezded irni elöttük, elő fog kerülni a panaszkönyv mert rádöbbennek, hogy még rosszabbúl járnak.
Mivel a baratnom nem beszel semmit magyarul. Es mert nem is volt kedvem ez is kozre jatszott (ha nem beszelt volna angolul a pincer akkor magyarul kertem volna). Es amugy kivancsi voltam az itthoni viszonyokra is hogyan allnak a dolgok... levizsgaztak.
Koszi a valaszokat. Intezkedem ezuttal
"nem azért mert a barátnő sokkal jobban ért angolul?"
És? Nem a barátnővel társalgott, hanem a pincérrel.
"Kíváncsi voltál" - egy fenét.:D Játszottad a bazári majmot, így jártál. Nem menti a pincér bunkóságát - ha egyáltalán tényleg így történt -, de te se leszel magasabbrendű attól, hogy itthon külföldit próbálsz játszani.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!