Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Virslisalataba mit tegyek?...

Virslisalataba mit tegyek? Naturjoghurt jo lesz?

Figyelt kérdés
Ugy terveztem (mert amugy dietan vagyok de megkivantam egy kis finomsagot) hogy teszek bele virslit,hagymát,natur joghurtot,mustart,so,bors,kukorica.Mibol mennyit tegyek bele? Valamint natur joghurttal is finom? Majonezt a vilagert sem tennek bele mert nem is szeretem meg annyi benne a kaloria mint egy szal virsliben:Dd
2017. máj. 16. 16:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is fogyózom, de az ilyen jellegű salikba nyugodt szívvel beleteszem az egy evőkanál (kb. 25g) majonézt. (Ha adott napon a kalóriakeretbe, plusz a zsír limitbe belefér.) Aro-sat veszem, mert nekem ízre is jó, és kevesebb a kalória, ill. zsírtartalma, mint mondjuk az Univernek. A tejfölt én is natúr joghurttal helyettesítem, kis mustár, plusz fűszerek. Épp a napokban ettem ilyen tojássalit. A vöröshagyma mellé még vágtam bele egy kis újhagymát, és kaliforniai paprikát is. Teljes kiőrlésű pufi búzával kiváló vacsi volt.

De hogy ez virslivel milyen lesz, na azt nem tudom. Ki kell próbálni, és ha megmaradsz, akkor majd írd le milyen volt. :D De ugye tudod, hogy fogyózóknak a virsli sem túl jó?

2017. máj. 16. 17:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én tejföllel készítem, joghurttal nekem fura lenne.
2017. máj. 16. 17:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Persze tudom de ma még 700kcalt ehetek ugyhogy belefeer:)
2017. máj. 16. 17:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Teljesen jó, ne is vidd túlzásba a hozzávalókat, mert akkor unalmas lesz.natúr joghurttal is finom, de abból is csak annyit, amivel átkevered, nehogy elvizesedjen.Esetleg zöldfűszerekkel még feldobhatod.
2017. máj. 16. 19:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Megcsinaltam! Valami isteni lett*.* 600kcal lett osszesen:)
2017. máj. 16. 19:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Na és végül mi mindent tettél bele? :)
2017. máj. 16. 20:10
 7/7 A kérdező kommentje:

Na lassuk csak:

150g natur joghurt

1evokanal mustar

120g virsli

voroshagyma

40g kukorica

2tojas

so,bors:)

2017. máj. 16. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!